Η λεπτομέρεια που δε γνωρίζαμε για το παιδί που περιμένει η Britney Spears

Ιωάννα Τζανή
Η λεπτομέρεια που δε γνωρίζαμε για το παιδί που περιμένει η Britney Spears

Ο Sam Asghari δε θέλει να μάθει το φύλο του μωρού.

Όπως φαίνεται, ο αρραβωνιαστικός της Britney Spears, Sam Asghari, αγαπά τις... εκπλήξεις και δε θέλει να μάθει το φύλο του μωρού που περιμένει η καλή του.

Εμφανιζόμενος στην εκπομπή «Access Hollywood», ο 28χρονος ηθοποιός μίλησε για την εγκυμοσύνη της Britney, ενώ αποκάλυψε πώς φαντάζεται τον εαυτό του ως πατέρα.

Britney Spears: Οι εξελίξεις στην εγκυμοσύνη της και η μεγάλη επιθυμία της

Όταν ο παρουσιαστής Mario Lopez ρώτησε τον Asghari εάν σκοπεύουν με τη σύντροφό του να μάθουν το φύλο του μωρού νωρίτερα, εκείνος απάντησε: «Αυτό εξαρτάται από την Britney, αλλά εγώ δε θέλω. Είναι κάτι που θέλω να περιμένω να μάθω στη γέννα».

Ωστόσο, είτε είναι κορίτσι είτε αγόρι, ο Sam Asghari έχει ήδη σκεφτεί πώς θα αναθρέψει το παιδί του. «Αν είναι κόρη, θα είναι η πιο κακομαθημένη πριγκίπισσα που υπάρχει. Αν είναι γιος, θα είναι ο πιο σκληρός γιος. Θα είμαι σκληρός με το παιδί», είπε.

Η ανακοίνωση της Britney για την εγκυμοσύνη της

Η Britney Spears ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στις 11 Απριλίου μέσω μιας ανάρτησής της στο Instagram, στην οποία ανέφερε:

«Έχασα τόσα κιλά για να πάω στο ταξίδι μου στο Maui απλά για να τα πάρω πίσω. Σκέφτηκα ‘Χριστέ μου, τι συνέβη στο στομάχι μου;’. Ο σύζυγός μου είπε ‘Όχι, μοιάζεις σαν έγκυος από το φαγητό, χαζούλα!’. Οπότε έκανα τεστ εγκυμοσύνης και… περιμένω παιδί. 4 μέρες μετά, ήμουν λίγο περισσότερο έγκυος από το φαγητό. Αν είναι δύο (παιδιά) μέσα, μπορεί να τρελαθώ. Προφανώς, δε θα βγαίνω πολύ έξω. Είναι δύσκολο, γιατί, όταν ήμουν έγκυος, είχα περιγεννητική κατάθλιψη. Πρέπει να πω ότι ήταν χάλια. Οι γυναίκες δεν το συζητούσαν τότε. Κάποιοι άνθρωποι το θεωρούσαν επικίνδυνο όταν μία γυναίκα παραπονιόταν έτσι με ένα μωρό μέσα της. Αλλά τώρα οι γυναίκες το συζητούν κάθε μέρα. Ευτυχώς, δε χρειάζεται να κρατάμε τον πόνο μυστικό. Αυτήν τη φορά, θα κάνω yoga. Κάθε μέρα. Στέλνω πολλή χαρά και αγάπη».

https://www.instagram.com/p/CcONvpGOelB

Κάπως έτσι, ο 16χρονος Sean Preston Federline και ο 15χρονος Jayden Federline που η Britney Spears απέκτησε με τον Kevin Federline, θα αποκτήσουν ένα μικρό αδερφάκι, την ώρα που η μαμά τους ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Ashgari.

Υπενθυμίζουμε πως, όσο βρισκόταν υπό την εποπτεία του Jamie Spears, υπήρχε δικαστική εντολή που απαγόρευε να σταματήσει τις μεθόδους αντισύλληψης, οπότε, όταν τον Νοέμβριο του 2021 πήρε πίσω την ελευθερία της, ο δρόμος άνοιξε για να μεγαλώσει την οικογένειά της με τον σύντροφό της, Sam Asghari.

Οι μελλοντικοί γονείς γνωρίστηκαν το 2016 όταν ο Sam Asghari έπαιξε στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Slumber Party» της Britney Spears. Η τραγουδίστρια δέχτηκε πρόταση γάμου από τον personal trainer-μοντέλο τον Σεπτέμβριο του 2021.