Britney Spears: Οι εξελίξεις στην εγκυμοσύνη της και η μεγάλη επιθυμία της

Britney Spears: Οι εξελίξεις στην εγκυμοσύνη της και η μεγάλη επιθυμία της

Η Britney Spears απολαμβάνει κάθε λεπτό της εγκυμοσύνης της και το μοιράζεται με τους θαυμαστές της.

Η Britney Spears είναι έγκυος με το τρίτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Sam Asghari. Η τραγουδίστρια, που πια έχει απελευθερωθεί από την κηδεμονία του πατέρα της, Jamie, μπορεί να απολαύσει την εγκυμοσύνη της με τον καλό της, χωρίς διαμάχες και ελέγχους.

Τώρα μοιράζεται με μερικές αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο Instagram μία νέα πληροφορία για την εγκυμοσύνη της καθώς και το γεγονός ότι έχει λιγούρες για πίτσες.

https://www.instagram.com/p/Cclf5kluuvp

«Δούλεψα τόσο πολύ για να χάσω βάρος και τα κατάφερα. Μετά, ανακάλυψα ότι ένα μικρό έμβρυο μεγάλωνε μέσα μου και πεινούσε απίστευτα», έγραψε η Britney Spears στην αρχή και έπειτα ακολούθησαν τρεις αναρτήσεις με πίτσες, κάτι που σημαίνει ότι διανύει μία περίοδο που ζητάει υδατάνθρακες και τυριά.

https://www.instagram.com/p/CclhFnzupRO

Η ανακοίνωση της Britney Spears για την εγκυμοσύνη της

«Έχασα τόσα κιλά για να πάω στο ταξίδι μου στο Maui απλά για να τα πάρω πίσω. Σκέφτηκα ‘Χριστέ μου, τι συνέβη στο στομάχι μου;’. Ο σύζυγός μου είπε ‘Όχι, μοιάζεις σαν έγκυος από το φαγητό, χαζούλα!’. Οπότε έκανα τεστ εγκυμοσύνης και… περιμένω παιδί. 4 μέρες μετά, ήμουν λίγο περισσότερο έγκυος από το φαγητό. Αν είναι δύο (παιδιά) μέσα, μπορεί να τρελαθώ. Προφανώς, δε θα βγαίνω πολύ έξω. Είναι δύσκολο, γιατί, όταν ήμουν έγκυος, είχα περιγεννητική κατάθλιψη. Πρέπει να πω ότι ήταν χάλια. Οι γυναίκες δεν το συζητούσαν τότε. Κάποιοι άνθρωποι το θεωρούσαν επικίνδυνο όταν μία γυναίκα παραπονιόταν έτσι με ένα μωρό μέσα της. Αλλά τώρα οι γυναίκες το συζητούν κάθε μέρα. Ευτυχώς, δε χρειάζεται να κρατάμε τον πόνο μυστικό. Αυτήν τη φορά, θα κάνω yoga. Κάθε μέρα. Στέλνω πολλή χαρά και αγάπη», έγραψε η Britney στον λογαριασμό της στο Instagram για να ανακοινώσει τα ευχάριστα.

Η Britney Spears είναι έγκυος και το ανακοίνωσε με μία εξομολόγηση για την υγεία της

Η δήλωση του Sam Asghari για την εγκυμοσύνη

Σε συνέντευξή του στο BBC Persian στις 11 Απριλίου, ο Sam Asghari δήλωσε πως ήθελε εδώ και χρόνια να αποκτήσει παιδιά με τη 40χρονη Britney Spears.

«Για να είμαι ειλικρινής, η εγκυμοσύνη έπρεπε να είχε συμβεί τρία χρόνια πριν. Όταν είσαι σε σχέση με κάποιον που είσαι πραγματικά ερωτευμένος, θέλεις να κάνεις παιδί μαζί του. Και αυτό είναι κάτι που θέλω να κάνω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 28χρονος.

Η Britney Spears έχει άλλα δύο παιδιά από τον πρώην σύζυγό της, Kevin Federline, τον 16χρονο Sean και τον 15χρονο Jayden.