Georgina: H σύντροφος του Cristiano Ronaldo συγκινεί για την απώλεια του γιου τους

Κατερίνα Μπούσιου
Georgina: H σύντροφος του Cristiano Ronaldo συγκινεί για την απώλεια του γιου τους

Η πρώτη ανάρτηση μετά το θλιβερό γεγονός το οποίο ακόμη δεν έχουν ξεπεράσει στην οικογένεια του διάσημου ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo. 

Δέκα μόλις μέρες μετά το τραγικό γεγονός η σύντροφος του Cristiano Ronaldo, Georgina, εξέφρασε για πρώτη φορά τα αισθήματα της, μετά την απώλεια του γιου τους, η οποία συνέβη λίγες ώρες μετά την γέννηση των δίδυμων παιδιών τους. Και η ανάρτηση την οποία έκανε στο Instagram, είχε να κάνει με τον άντρα της ζωής της, που στέκεται στο πλευρό της, αυτές τις δύσκολες ώρες.

https://www.instagram.com/p/CcoCpceL1LA

Μία καρδιά στην μνήμη του γιου τους

Η ανάρτηση έδειχνε τον Ronaldo, στον πρόσφατο αγώνα που έδωσε με την ομάδα του, την Μάντσεστερ Γουνάιτεντ, λίγο μετά το 34ο λεπτό, σημειώνοντας γκολ. Τότε εκείνος αντί να πανηγυρίσει μαζί με τους συμπαίκτες του, σήκωσε το χέρι του στον ουρανό και αφιέρωσε την νίκη στον γιο, τον οποίο δεν πρόλαβε να γνωρίσει. H Georgina δεν έγραψε τίποτε άλλο, παρά δημοσίευσε ένα emoticon, μία καρδιά. Η ανάρτηση της μέσα σε λίγες ώρες συγκέντρωσε περισσότερα, από 2 εκατομμύρια likes.

https://www.instagram.com/p/Cc5kE5Tsq5D

Αυτή η φωτογραφία είχε την ίδια ανταπόκριση με την πρώτη που δημοσίευσε ο ποδοσφαιριστής, κρατώντας την νεογέννητη κόρη του η οποία είναι πολύ καλά στην υγεία της και βρίσκεται ήδη στο σπίτι τους, μαζί με τα υπόλοιπα 3 αγόρια του και την πρώτη κόρη που έχει αποκτήσει με την Georgina, την Alana.

Η Georgina Rodrigues, έχει δηλώσει στο παρελθόν πως έχει 4 παιδιά (πριν αποκτήσει και την δεύτερη κόρη), δείχνοντας την μεγάλη αγάπη που έχει για τα μη βιολογικά παιδιά της. Άλλωστε αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο και ο ποδοσφαιριστής της έχει αδυναμία. Είναι η γυναίκα του, παρόλο που επίσημα δεν έχουν παντρευτεί. Αλλά και εκείνη στο πρόσφατο documentary που έκανε στο Netflix μιλώντας για τη ζωή της και την γνωριμία τους, τον είχε χαρακτηρίσει ως τον πρίγκιπα της: «Ο Cristiano είναι θαυμάσιος, εκπληκτικός, είναι ένας πολύ φυσιολογικός άνθρωπος. Ονειρευόμουν όταν ήμουν παιδί έναν πρίγκηπα και σήμερα τον έχω στην ζωή μου».

Και εκείνος δεν της χαλά κανένα χατήρι. Όταν πριν από 4 μήνες γιόρτασε τα 28α γενέθλιά της, εκείνος φωταγώγησε ολόκληρο πύργο στο Ντουμπάι, τον ξακουστό Burj Khalifa, με φωτογραφίες της, ως δώρο.

https://www.instagram.com/p/CZROBqlP8h7

Photo credits Associated Press (AP)