Cristiano Ronaldo: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της αδερφής του για την απώλεια του γιου του

Τσακιρίδου Χριστίνα
Cristiano Ronaldo: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της αδερφής του για την απώλεια του γιου του

Η αδερφή του Πορτογάλου άσσου, Κάτια, έστειλε μήνυμα στήριξης και αγάπης.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο νεογέννητος γιος του Cristiano Ronaldo και της Georgina Rodriguez δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και πέθανε στη γέννα. Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή ήταν έγκυος σε δίδυμα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Το κορίτσι χαίρει άκρας υγείας αλλά δυστυχώς το αγόρι δεν τα κατάφερε χωρίς να έχουν διευκρινιστεί ακόμη οι λόγοι. Η γέννα αναμενόταν τον Ιούνιο όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα υπολόγιζε το ζευγάρι αφού η Georgina γέννησε πρόωρα.

Η συγκινητική ανάρτηση της Katia Aveiro

Ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα συμπαράστασης έστειλε η αδερφή του Πορτογάλου άσσου, Κatia Aveiro με μια ανάρτησή της στο Instagram. Η διάσημη τραγουδίστρια θυμήθηκε τον πατέρα τους, Denis, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών το 2005.

«Ο μικρός μας άγγελος είναι στην αγκαλιά του πατέρα μας. Και το μικρό μας κορίτσι είναι γερό και δυνατό και θα σας δείξει καθημερινά ότι το μόνο που μετράει είναι η αγάπη. Σας αγαπώ και η καρδιά μου είναι μαζί σας. Ας είναι μαζί σας ο Θεός για να σας στηρίζει σε κάθε βήμα από εδώ και πέρα» έγραψε χαρακτηριστικά η αδερφή του Cristiano Ronaldo.

https://www.instagram.com/p/CcgLm4mpZwY

Η ανακοίνωση του Cristiano Ronaldo

Την ανακοίνωση του λυπηρού συμβάντος έκανε ο ίδιος ο Ronaldo με μια ανάρτηση στο προσωπικό προφίλ που διατηρεί στο Instagram.

«Είμαστε στην πολύ δύσκολη θέση να ανακοινώσουμε ότι το μικρό μας αγοράκι έφυγε από τη ζωή. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει ένας γονιός. Μόνο το γεγονός ότι γεννήθηκε το μικρό μας κοριτσάκι, μας δίνει δύναμη και ελπίδα για να ζήσουμε στιγμές ευτυχίας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τις νοσοκόμες για τη φροντίδα και την υποστήριξη. Ολοι μας είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ευγενικά την ιδιωτικότητά μας αυτή δύσκολη στιγμή. Αγοράκι μας, είσαι ο άγγελός μας! Θα σε αγαπάμε για πάντα. Cristiano - Georgina», ανέφερε η ανακοίνωση του ζευγαριού.

https://www.instagram.com/p/CcgHsWLLaf5

Ο ποδοσφαιριστής έχει πέντε παιδιά (Cristiano Junior, δίδυμα Εύα και Ματέο, Αλάνα και την νεογέννητη κορούλα τους που γεννήθηκε χθες).

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Τον Οκτώβριο το ζευγάρι είχε ανακοινώσει επίσημα την εγκυμοσύνη και είχαν δηλώσει ότι περιμένουν δίδυμα.

«Είμαστε χαρούμενοι να ανακοινώσουμε ότι περιμένουμε δίδυμα. Οι καρδιές μας είναι γεμάτες από αγάπη. Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε», έγραψε τον περασμένο Οκτώβριο ο ποδοσφαιριστής στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CVk29cSI-2E

Πηγή κεντρικής: katiaaveiroofficial