Η Γη της ελιάς: Ο Φίλιππος αποκαλύπτει τον Αλέξη και το παρελθόν του ενώ και η Ελένη κινδυνεύει

Κατερίνα Μπούσιου
Η Γη της ελιάς: Ο Φίλιππος αποκαλύπτει τον Αλέξη και το παρελθόν του ενώ και η Ελένη κινδυνεύει

Το σοβαρό ατύχημα του Φίλιππου και της κόρης του και η αρχή του τέλους του γιου της Μαργαρίτας, στην Μάνη. 

Στα...χαρακώματα θα βρεθούν αρκετοί τηλεοπτικοί ήρωες στην σειρά Η Γη της ελιάς και λόγω της λήξης της τηλεοπτικής σεζόν σε δύο μήνες από σήμερα, θα πρέπει να γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα. Αυτά αφορούν τόσο την σχέση του Στάθη και της Αρετής, όσο και στην ζωή της Μαργαρίτας. Με έναν τρόπο αυτά τα δύο θα συνδεθούν απρόοπτα κάποια στιγμή. Ο Φίλιππος, ο Αλέξης και η Ελένη εμπλέκονται σε ένα θανάσιμο παιχνίδι. Πριν από αυτά στο σημερινό επεισόδιο έχουμε ένα ακόμη ξέσπασμα της Αρετής.

Στην κόψη του ξυραφιού

Η Μαργαρίτα βλέποντας την απομόνωση του γιου της, προτείνει στην Χάιδω να τον γνωρίσει καλύτερα στον Φίλιππο για να κάνουν παρέα. Κακή σκέψη. Ο Αλέξης θα βρεθεί καλεσμένος στο σπίτι του Φίλιππου και θα έρθει κοντά με την Βασιλική και το μωρό τους. Από κάποιες περίεργες αντιδράσεις στην συνέχεια, ο Φίλιππος θα καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά. Θα χρειαστούν και άλλες συναντήσεις και κάποια ξεσπάσματα του Αλέξη για να καταλάβει το ένοχο παρελθόν του, συνδέοντας γεγονότα και λόγια του. Η πρώτη υποψία αφορά στην πρόσφατη δολοφονία του συντρόφου της Μυρτάλης.

https://www.instagram.com/p/CbpPY5VAPk_

Πριν όμως ερευνήσει περισσότερο, η ζωή του όπως και εκείνη της μικρής κόρης του, κινδυνεύουν. Σε μία βόλτα με την μικρή Στέλλα ένα αυτοκίνητο θα τους παρασύρει και θα βρεθεί εκείνος σε κώμα και το μωρό σε κρίσιμη κατάσταση. Η Χάιδω και η Βασιλική θα βρεθούν σε απόγνωση. Ποιος όμως οδηγούσε το αυτοκίνητο; Λέτε να είναι ο Αλέξης; Πάντως μόλις ο Φίλιππος συνέλθει θα θελήσει να αφυπνίσει την Μαργαρίτα για τον γιο της.

Αντιγόνη Νεοφύτου: «Με έχουν χαρακτηρίσει ως… Τσακ Νόρις για τον ρόλο μου και γέλασα πολύ»

https://www.instagram.com/p/Cb4w03FrR_r

Εκείνη που επίσης διατρέχει κίνδυνο είναι η Ελένη. Εξαιτίας της Αρετής χωρίζει με τον Στέφανο και ζητά τις συμβουλές του Αλέξη, ως ψυχολόγος. Φυσικά εκείνος μόλις αντιληφθεί ότι η Ελένη είναι πρώην σύντροφος της Μυρτάλης θα μπλέξει στο μυαλό του διάφορα σενάρια. Η κοπέλα βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Θα καταφέρει όμως ο Στέφανος να την σώσει; Αυτό θα το μάθουμε πολύ σύντομα.