Γη της ελιάς: Η απολογία του Φίλιππου ήταν για... Όσκαρ ερμηνείας λέει το κοινό στο Twitter

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Η απολογία του Φίλιππου ήταν για... Όσκαρ ερμηνείας λέει το κοινό στο Twitter

Ο ηθοποιός Διονύσης Παπανδρέου συγκλόνισε τους τηλεθεατές με τη χθεσινή του ερμηνεία!

Μπορεί να είναι μόλις 22 χρόνων, αλλά ο Φίλιππος Στεφανέας (τον υποδύεται ο Διονύσης Παπανδρέου) έχει καταφέρει να γίνει ο πρωταγωνιστής της καρδιάς των τηλεθεατών, στη Γη της ελιάς. Η χθεσινή του ερμηνεία, δε, στο δικαστήριο κατά την απολογία του συγκλόνισε το κοινό στο Twitter, το οποίο τον αποθέωσε!

Η δίκη μπαίνει στην τελική ευθεία. Η απολογία του Φίλιππου και η αγόρευση του Λυκούργου δείχνουν να συγκινούν το σώμα των ενόρκων, αλλά και ολόκληρο το ακροατήριο, όμως η απόφαση της Προέδρου παγώνει τους πάντες, καθώς τον κρίνει ένοχο χωρίς κανένα ελαφρυντικό!

Γη της ελιάς: Η Αρετή ξεμαλλιάζει την Εύα και δίνει στον Στάθη τα παπούτσια στο χέρι

Ο Ισίδωρος ομολογεί στην Ιουλία ότι «μαγείρεψε» τη διαθήκη του Ιπποκράτη

Ο Ισίδωρος βγήκε χθες (3/4) από το νοσοκομείο, αλλά οι τύψεις δεν τον αφήνουν να ησυχάσει. Η συναισθηματική φόρτιση τον κυριεύει και ομολογεί στην Ιουλία πως αυτός πλαστογράφησε τη διαθήκη του Ιπποκράτη.


https://www.instagram.com/tv/Cb52-HnKicZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ιουλία ταράζεται από τις αποκαλύψεις του Ισίδωρου για τη διαθήκη και μιλά εμπιστευτικά γι’ αυτό στον Γιώργη. Την ίδια στιγμή, ο Ισίδωρος με τον Μάνο, σκέφτονται πώς θα αποκαταστήσουν την αδικία που υπέστη η Μυρτάλη.

Ο Στέφανος χτυπάει τον Φίλιππο

Μετά τη λήξη του δικαστηρίου, ο Στέφανος μιλά με πολύ σκληρό τρόπο στη Βασιλική και τη φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Λίγο αργότερα, ο Φίλιππος πηγαίνει να του ζητήσει τον λόγο, με τον Στέφανο να του επιτίθεται με μανία. Ο Στάθης και η Αρετή φυγαδεύουν τον γιο τους εκτός Αρεόπολης για να γλιτώσει το αυτόφωρο.



Και οι ταραχές για την οικογένεια των Καπερνάρων δε σταματούν εκεί... Για την ακρίβεια, τώρα ξεκινούν όλα! Η Χρυσούλα αποκαλύπτει στην Αρετή με ποια γυναίκα την απατάει ο Στάθης, εκείνη γίνεται έξαλλη και η Εύα... δε θα γλιτώσει από τα χέρια της!

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets για την ερμηνεία του Διονύση Παπανδρέου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Η Χάιδω ομολογεί και κινδυνεύει με φυλάκιση - Το κοινό στο Twitter είναι ανάστατο

Γη της ελιάς: Ξεκινά η δίκη του Φίλιππου και η Βασιλική συγκινεί το κοινό στο Twitter