Η Γη της ελιάς: O Ισίδωρος θύμωσε το κοινό στο Twitter ενώ Αθηνά και Ιάκωβος γίνονται ζευγάρι

Κατερίνα Μπούσιου
Η Γη της ελιάς: O Ισίδωρος θύμωσε το κοινό στο Twitter ενώ Αθηνά και Ιάκωβος γίνονται ζευγάρι

Η αποκάλυψη για το παιδί που έχει η Αντιγόνη έβγαλε εκτός εαυτού τον Ισίδωρο, αλλά όλοι περιμένουν την στιγμή που θα έχουμε την νέα σχέση στη Γη της ελιάς. 

Η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά επέστρεψε μετά τις διακοπές του Πάσχα και οι εξελίξεις στην Γη της ελιάς, ήταν μη αναμενόμενες. Η αποκάλυψη πως η Αντιγόνη είχε ένα παιδί που έδωσε για υιοθεσία, έφερε τον Ισίδωρο ξανά ως πρωταγωνιστή των εξελίξεων και το Twitter δεν του συγχώρεσε την υπερβολική του αντίδραση. Και ενώ Βασιλική και Φίλιππος, παραμένουν το πιο αγαπημένο ζευγάρι της Μάνης, ένα άλλο θα μονοπωλήσει σύντομα το ενδιαφέρον.

Ερωτικά μπερδέματα

Το επεισόδιο είχε έναν λίγο πιο ερωτικό χαρακτήρα, αφού είδαμε την συνέχεια του ρομαντικού ταξιδιού της Εύας και του Στάθη στην Αθήνα που έκανε έξαλλη την Αρετή, αλλά και την έξοδο του αγαπημένου ζευγαριού, της Βασιλικής και του Φίλιππου. Μάλιστα, οι τηλεθεατές έχουν μάθει ήδη τις δυσάρεστες εξελίξεις που τους αφορούν, όπως σας πληροφορήσαμε και εμείς χθες και έχουν λυπηθεί προκαταβολικά.

Η Γη της ελιάς: Ο Φίλιππος αποκαλύπτει τον Αλέξη και το παρελθόν του ενώ και η Ελένη κινδυνεύει

filippos.JPG

Όμως, ένα είναι το ζευγάρι που θα μονοπωλήσει τα επόμενα επεισόδια, δημιουργώντας μάλιστα και μεγάλες αντιδράσεις. Και αυτό είναι φυσικά ο Ιάκωβος και η Αθηνά. Παρά τις όποιες επιφυλάξεις έχουν και οι δύο για τον δεσμό τους, δεν μπορούν να μείνουν ο ένας μακριά από τον άλλον. Η σχέση θα μείνει αρχικά κρυφή. Γιατί καταλαβαίνουν πως οι υπόλοιποι στην οικογένεια θα αντιδράσουν. Κυρίως ο Ισίδωρος, ο οποίος πάντα σκέφτεται το τι θα πεί ο κόσμος. Στην προκειμένη περίπτωση, πως είναι δυνατόν η χήρα του ενός αδελφού, να κάνει σχέση με τον άλλο αδελφό. Ο Ιάκωβος όμως δεν το βάζει κάτω.

https://www.instagram.com/p/CZzA6Uhs7uk

Όπως επίσης και ο Ισίδωρος αλλά όχι μόνο για αυτό το θέμα. Η αποκάλυψη του Μάνου πως η Αντιγόνη τους έκρυβε ότι είχε κάνει ένα παιδί και το είχε δώσει σε άλλη οικογένεια με παράνομη υιοθεσία, τον έχει σοκάρει και είναι αμετάπειστος στο να έχει συνέπειες η κόρη του. Την διώχνει από την οικογένειά τους, αλλά όλη αυτή η συμπεριφορά φαίνεται στο κοινό του Twitter, ξεπερασμένη για την εποχή, όπως θα δείτε και στην photo gallery που ακολουθεί. Ειδικά όταν δούμε και την Ισμήνη Έτσι είναι, αλλά η ελληνική μυθοπλασία, κάτι τέτοιες εξεξίξεις τις θεωρεί ιδανικές.