Η Όλγα Κεφαλογιάννη γιορτάζει την πρώτη επέτειο του γάμου της και την αφιερώνει στα παιδιά της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Όλγα Κεφαλογιάννη γιορτάζει την πρώτη επέτειο του γάμου της και την αφιερώνει στα παιδιά της

Η βουλευτής ανήρτησε μία φωτογραφία από τον γάμο της με τον συνθέτη Μίνω Μάτσα και μίλησε για την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει μαζί. 

Ο τελευταίος χρόνος για την βουλευτή Όλγα Κεφαλογιάννη, ήταν ιδιαίτερος γιατί έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της πριν 8 μήνες και βίωσε το θαύμα της μητρότητας. Σήμερα ωστόσο, μας θύμισε και για ποιον άλλο λόγο αξίζει να μνημονεύει αυτόν τον χρόνο, καθώς έχει την πρώτη επέτειο του γάμου της με τον συνθέτη Μίνω Μάτσα, τον άντρα, που άλλαξε όλη την ζωή της.

https://www.instagram.com/p/COcfNdXlKbf

«Θέλω να προσφέρουμε ένα περιβάλλον αγάπης για τα παιδιά μας»

Η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε παντρευτεί στις 3 Μαϊου του 2021 παρουσία του δημάρχου Σπετσών, ενώ ήταν ήδη έγκυος στα δίδυμα παιδιά της. Ο γάμος τους είχε γίνει στο νησί που διαθέτει εξοχική κατοικία ο σύζυγός της, σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, με μία μικρή γιορτή να γίνεται αργότερα στο σπίτι τους. Εκείνη την τόσο σημαντική ημέρα, θυμήθηκε σήμερα με ανάρτησή της, παρουσιάζοντας και μία αδημοσίευτη φωτογραφία από την μικρή δεξίωση του γάμου τους.

https://www.instagram.com/p/CdFves_NibQ

Και όπως γράφει στην λεζάντα: «Την πρώτη επέτειο γάμου μας με το Μίνω την γιορτάζουμε με την οικογένεια που δημιουργήσαμε μαζί. Η ευχή μου είναι να προσφέρουμε στα παιδιά μας ένα περιβάλλον αγάπης, σεβασμού και υποστήριξης, όπως αυτό που είχαμε κι εμείς μεγαλώνοντας στις δικές μας οικογένειες». Μιλώντας για αυτή την οικογένεια, η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε δημοσιεύσει πριν από μερικούς μήνες και μία φωτογραφία του με τον αγαπημένο της πατέρα και επί χρόνια βουλευτή Ρεθύμνου, Γιάννη Κεφαλογιάννη. Για να δηλώσει το πόσο πολύ της λείπει.

https://www.instagram.com/p/CY8XeritjjI

Αυτό το καλοκαίρι θα έχουμε και την βάφτιση των διδύμων, αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμη, αν αυτή την φορά θα το μυστήριο γίνει και πάλι στις Σπέτσες, ή στην γενέτειρα της στην Κρήτη. Το δεύτερο σενάριο το βλέπουμε ωστόσο πιο πιθανό.