Ο Scott Disick αναρωτιέται αν θα είναι καλεσμένος στον γάμο της Kourtney με τον Travis

Ιωάννα Τζανή
Ο Scott Disick αναρωτιέται αν θα είναι καλεσμένος στον γάμο της Kourtney με τον Travis

Η απάντηση της Khloe Kardashian φαίνεται ότι τον απογοήτευσε!

Μπορεί ο Scott Disick να έχει αποκτήσει τρία παιδιά και να μοιράζεται μια μακρά ιστορία με την Kourtney Kardashian, αλλά μάλλον η πρώην του δεν τον θέλει στον γάμο της με τον Travis Barker...

Στο τελευταίο επεισόδιο του «The Kardashians», ο Scott μιλά με την καλή του φίλη και αδερφή της Kourtney, Khloe Kardashian, στην κουζίνα. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, εκείνη τον ρωτά πώς αντέδρασαν τα παιδιά τους (Mason, Penelope και Reign) όταν έμαθαν ότι η μαμά τους δέχτηκε πρόταση γάμου από τον Travis Barker.

Το παράπονο που έχει ο Scott Disick από την Kourtney Kardashian και την οικογένειά της

«Αναστατώθηκαν. Δεν μπορούσαν να καταλάβουν γιατί δεν ήταν εκεί», απάντησε ο 38χρονος.

https://www.instagram.com/p/CcmH044FF6j

Θα είναι καλεσμένος στον γάμο της Kourtney με τον Travis;

Στη συνέχεια, η συζήτηση πήγε στην τελετή του γάμου και τους καλεσμένους του ζευγαριού, με τον Scott Disick να λέει ότι ελπίζει τα παιδιά να είναι καλεσμένα στον γάμο και αμέσως μετά να αναρωτιέται: «Εγώ θα είμαι καλεσμένος στον γάμο;». Τότε η Khloe του απάντησε: «Δεν ξέρω!».

Ο πρώην της Kourtney φάνηκε να απογοητεύεται από την απάντηση που πήρε, αφού ο ίδιος θέλει και προσπαθεί πολύ προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην οικογένεια, παρόλο που έχει χωρίσει με την Kardashian. Μάλιστα, ο Scott έχει παραδεχτεί στο παρελθόν ότι τον δυσαρεστεί που οι δυο τους δεν είναι πια φίλοι, επομένως είναι λογικό να στενοχωρηθεί αν δεν είναι καλεσμένος στον γάμο.

«Προτιμώ να είμαι κοντά στην Kourtney και τον Travis και να είμαι κοντά στην οικογένειά μου, παρά να μην είμαι καθόλου. Ήταν ένα τεράστιο πλήγμα που έχασα την Kourtney από σύντροφο μου, αλλά αυτό που με πληγώνει ακόμη περισσότερο είναι ότι την έχασα από φίλη μου. Θα έλεγα ότι είναι ίσως ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχω βιώσει στη ζωή μου», εξομολογήθηκε τον περασμένο μήνα.

Βέβαια, εδώ που τα λέμε, ποιο ζευγάρι είναι τόσο... υπεράνω που θα ήθελε να βλέπει πρώην μεταξύ των καλεσμένων, στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του; Δεν ξέρουμε για τον Scott, πάντως εμείς σίγουρα δε θα παρεξηγήσουμε την Kourtney αν επιλέξει να μην του στείλει προσκλητήριο γάμου!

https://www.instagram.com/p/40YUAijDMG

Ο Scott ήταν σε σχέση με την 42χρονη Kourtney για σχεδόν μια δεκαετία, πριν χωρίσουν οριστικά το 2015. Το πρώην ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ποτέ, όμως έχει αποκτήσει τρία παιδιά: τον 12χρονο Mason, την 9χρονη Penelope και την 7χρονη Reign.