Το παράπονο που έχει ο Scott Disick από την Kourtney Kardashian και την οικογένειά της

Ιωάννα Τζανή
Το παράπονο που έχει ο Scott Disick από την Kourtney Kardashian και την οικογένειά της

Ο Scott Disick, ο οποίος έβγαινε με την Kourtney Kardashian για σχεδόν μια δεκαετία πριν χωρίσουν οριστικά το 2015, μίλησε για την πρώην του στην πρεμιέρα του «The Kardashians».

Ο Scott Disick προσπαθεί να κρατά επαφές με την οικογένεια Kardashian μετά τον χωρισμό του από την Kourtney Kardashian, όμως τον στενοχωρεί πολύ το γεγονός ότι τον έχουν απομακρύνει.

Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του ριάλιτι «The Kardashians» στο Hulu, ο Scott μίλησε για τη σχέση που έχει σήμερα με την πρώην σύντοφό του Kourtney, αλλά και το πώς αντιμετωπίζει το ειδύλλιο με τον νυν αρραβωνιαστικό της, Travis Barker.

Η Kourtney Kardashian αποκάλυψε τη μάχη που δίνει για να αποκτήσει ένα παιδί με τον Travis

«Τώρα που η Kourtney έχει τη ζωή της με τον Travis, όσο δύσκολο κι αν είναι, μου δίνει ένα έναυσμα για να προχωρήσω κι εγώ τη δική μου», είπε ο 38χρονος μιλώντας στην Khloé Kardashian.

Ο Scott ήταν σε σχέση με την 42χρονη Kourtney για σχεδόν μια δεκαετία, πριν χωρίσουν οριστικά το 2015. Το πρώην ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ποτέ, όμως έχει αποκτήσει τρία παιδιά: τον 12χρονο Mason, την 9χρονη Penelope και την 7χρονη Reign.

https://www.instagram.com/p/40YUAijDMG

Το παράπονο του Scott Disick από την οικογένεια Kardashian

Και παρόλο που ο Scott Disick έχει συμβιβαστεί με το γεγονός ότι έχει χάσει την Kourtney από τη ζωή του, δεν μπορεί με τίποτα να δεχτεί ότι έχει «αποκλειστεί» από την υπόλοιπη οικογένεια, που όλα αυτά τα χρόνια ένιωθε σαν οικογένειά του.

Μάλιστα, δεν έκρυψε το γεγονός ότι του στοίχισε πολύ όταν δεν προσκλήθηκε στο οικογενειακό μπάρμπεκιου, με την Khloé να λέει ότι πίστευε ότι θα ήταν πιο εύκολο για εκείνον να μείνει σπίτι του παρά να βλέπει μπροστά του την πρωήν του με τον νυν της, Travis Barker.

«Το να νιώθω ότι μου λείπουν και να μην μου λένε τίποτα είναι εξαιρετικά επώδυνο, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχω δική μου οικογένεια», είπε. (Η μητέρα του Scott πέθανε στα τέλη του 2013, ενώ ο πατέρας του πέθανε τρεις μήνες αργότερα).

Και συνέχισε:

«Προτιμώ να είμαι κοντά στην Kourtney και τον Travis και να είμαι κοντά στην οικογένειά μου, παρά να μην είμαι καθόλου».

Μία «φιλία» διαλύθηκε και αυτό τον πληγώνει πολύ...

Ο Scott, είπε, επίσης ότι στενοχωριέται που έχασε την Kourtney από φίλη του, καθώς δεν έχουν καμία επικοινωνία από τότε που εκείνη έκανε σοβαρή σχέση με τον Travis.

«Ήταν ένα τεράστιο πλήγμα που έχασα την Kourtney από σύντροφο μου, αλλά αυτό που με πληγώνει ακόμη περισσότερο είναι ότι την έχασα από φίλη μου. Θα έλεγα ότι είναι ίσως ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχω βιώσει στη ζωή μου», εξομολογήθηκε.

Παρ' όλα αυτά, εκείνος είπε ότι θέλει η Kourtney να κάνει ό,τι την ευχαριστεί και να είναι ευτυχισμένη.

Όσον αφορά στη δική του ερωτική ζωή, ο Scott Disick παραδέχτηκε ότι μόλις είναι έτοιμος να προχωρήσει τη ζωή του, θα πρέπει να αλλάξει τις επιλογές των γυναικών που κάνει.

https://www.instagram.com/p/w74wIlD63Y

«Αν θέλω να κάνω μια αληθινή και σοβαρή σχέση, και να βρω κάποια με την οποία θα περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου, θα πρέπει να κατέβω ηλικιακά. Αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα. Δε θα πρέπει να είναι πάνω από 30. Βέβαια, αν ερωτευτώ κάποια, δεν έχει σημασία η ηλικία της», δήλωσε.

Ο Scott Disick εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα του «The Kardashians» στο Λος Άντζελες με το 27χρονο μοντέλο, Rebecca Donaldson. Οι δυο τους πιάστηκαν χέρι-χέρι καθώς πόζαραν στους φωτογράφους. Προηγουμένως, ο Scott έβγαινε με την 20χρονη Amelia Gray Hamlin και την 23χρονη Sofia Richie.