Η Γη της ελιάς: Ο Στάθης αγκάλιασε τον Φίλιππο σαν γιο του και συγκίνησε το κοινό στο Twitter

Ιωάννα Τζανή
Η Γη της ελιάς: Ο Στάθης αγκάλιασε τον Φίλιππο σαν γιο του και συγκίνησε το κοινό στο Twitter

Μία από τις πιο τρυφερές σκηνές που είχαμε δει μέχρι σήμερα στη σειρά!

Μια συμφιλίωση που περιμέναν πολύ καιρό οι τηλεθεατές, παρακολούθησαν στο χθεσινό επεισόδιο (3/5) της Γης της ελιάς, και αυτή δεν ήταν άλλη από του Στάθη με τον Φίλιππο.

Ο πατέρας της Βασιλικής αρχίζει να συνειδητοποιεί πόσο πολύ αγαπάεi την κόρη του ο Φίλιππος και μετά τη συγκινητική αγκαλιά, θα έχουμε και τραπεζώματα, προκειμένου... γαμπρός και πεθερός να γνωριστούν καλύτερα. Ο μόνος που δεν θα συμφιλιωθεί ακόμη με τον Φίλιππο θα είναι ο Στέφανος.

https://www.instagram.com/p/CdHGaMSgvRL

Η Γη της ελιάς: O Ισίδωρος θύμωσε το κοινό στο Twitter ενώ Αθηνά και Ιάκωβος γίνονται ζευγάρι

Η Αντιγόνη έχει σπείρει τη... διχόνοια στη Μάνη

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (5/5), ο Ισίδωρος εξακολουθεί να κρατά σκληρή στάση απέναντι στην Αντιγόνη κι εκείνη βρίσκει παρηγοριά στη Μυρτάλη και την Ιουλία. Η Ισμήνη, από την άλλη, της ξεκαθαρίζει πως δε θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της.

Εν τω μεταξύ, ο Ισίδωρος έρχεται σε επαφή με τον ντετέκτιβ που είχε βάλει ο Μάνος να μάθει για το παρελθόν της Αντιγόνης, προκειμένου να τον φέρει σε επαφή με την οικογένεια που έχει υιοθετήσει το παιδί της.

Ο Μάνος πιέζει τη Μαρίνα να διαλέξει στρατόπεδο κι εκείνη του ανακοινώνει πως δε σκοπεύει να κόψει τις επαφές της με την Αντιγόνη.

Ελένη και Στέφανος χωρίζουν εξαιτίας της Αρετής

Η Ελένη μιλά ανοιχτά στον Στέφανο για την άσχημη συμπεριφορά της μητέρας του, Αρετής, απέναντί της. Εκείνος όμως είναι δύσπιστος, γεγονός που την οδηγεί στην απόφαση να χωρίσουν.

Σύντομα, ωστόσο, ο Στέφανος θα καταλάβει πόσο λάθος είναι η μητέρα του και η ρήξη τους θα είναι οριστική. Όχι απλά θα πάρει τις αποστάσεις του, αλλά θα φύγει και οριστικά από το σπίτι.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets για τη στοργική αγκαλιά του Στάθη στον Φίλιππο.