Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Ασημίνα φεύγουν από το Διαφάνι και η Μαρία Κίτσου γίνεται... Ηλέκτρα

Κατερίνα Μπούσιου

Η νέα συνεργασία του Δημήτρη Γκοτσόπουλου και της Μαρίας Κίτσου μετά τις Άγριες Μέλισσες και οι εξελίξεις που βάζουν σε κίνδυνο τον Νικηφόρο. 

Αρκετή χαρά, αλλά και αρκετή συγκίνηση, βιώσαμε στο χθεσινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες, μετά την επανασύνδεση του Νικηφόρου και της Ασημίνας και την δολοφονική επίθεση στον Ζάχο Λυκογιάννη που στέρησε την ζωή της μητέρας του Μάρως, μίας πολύ αγαπημένης μας ηρωίδας. Το ερωτευμένο ζευγάρι θα καταφέρει να ξεφύγει σύντομα από το Διαφάνι για να ζήσει τον έρωτα του - όχι ακίνδυνα - ενώ ένα άλλο μας ζευγάρι, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και η Μαρία Κίτσου συνεργάζονται και μετά την λήξη της τηλεοπτικής σειράς.

Ο Λάμπρος και η Ελένη γίνονται Ηλέκτρα και Ορέστης

Δεν τους έφταναν οι τραγωδίες που ζούν τρία χρόνια τώρα, ως Ελένη Σταμίρη και ως Λάμπρος Σεβαστός, έχουν και μία ακόμη. Η μεγάλη θεατρική παραγωγή με την τραγωδία Ηλέκτρα του Σοφοκλή, έχει ως πρωταγωνιστές την Μαρία Κίτσου και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, ενώ μαζί τους θα είναι και ένας ακόμη γνώριμός μας, ο ηθοποιός Νίκος Λεκάκης που υποδύονταν στην σειρά τον Άγγελο.

Φεύγουν μακριά από το Διαφάνι

Το κρυφό σε όλους ζευγάρι του χωριού, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα, αποφασίζουν να φύγουν σε ένα ερωτικό ταξίδι διαρκείας στην Αθήνα. Δεν θα ζήσουν μόνο τον έρωτά τους, αλλά θα προσπαθήσουν να βρουν και τα πολυπόθητα στοιχεία για τον Ξανθό τα οποία δεν κατάφεραν να βρουν ο Ζάχος και ο Λάμπρος. Ο Νικηφόρος θα κινδυνέψει σοβαρά στην συνέχεια σε όλη αυτή την προσπάθεια, να χτυπήσει τον Ακύλα.

Και αφού μιλάμε για χτυπήματα, ένα άλλο μεγάλο τέτοιο πλήγμα δέχεται ο Ζάχος ο οποίος μαθαίνει στο νοσοκομείο πως η μητέρα του έχει πεθάνει. Ο σκοπός της ζωής του πια είναι ένας. Να βρει τον ένοχο και να τον κάνει να πληρώσει. Προς το φινάλε της σειράς θα έχουμε τελικά, αγώνα δρόμου των τηλεοπτικών μας ηρώων για το ποιος θα προλάβει να καταστρέψει πρώτος τον Ακύλα.

Άγριες Μέλισσες: Η «τιμωρία» Δούκα και Μελέτη καθορίζει το φινάλε της σειράς

Εμείς ψηφίζουμε Μελέτη. Ο οποίος θα κάνει μία πρώτη απόπειρα απόψε. Αποτυχημένη δυστυχώς.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης