Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας βάζει τέλος στον γάμο του και η Κορίνα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας βάζει τέλος στον γάμο του και η Κορίνα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Τα παιδιά των Σεβαστών γίνονται ξανά...πλούσια. 

Σχέδια παράτολμα για να μην πούμε επικίνδυνα ετοιμάζονται στις Άγριες Μέλισσες. Προσωπικές αποφάσεις μπορεί να βυθίσουν σε θλίψη κάποιες οικογένειες. Έχουμε όμως και οριστικούς χωρισμούς σε δύο ζευγάρια, αλλά αυτό δεν μας κάνει εντύπωση. Για πόσο καιρό ακόμη θα κρατούσε ο γάμος της Μυρσίνης και του Δούκα και για πόσο εκείνος του Μελέτη και της Κορίνας; Η οποία κάνει μία κίνηση απελπισίας.

https://www.instagram.com/p/CcFOr0cgTuH

«Τρεις φορές με πρόδωσες Μυρσίνη»

Το παράτολμο σχέδιο του Δούκα να παραχωρήσει την περιουσία του στα παιδιά του, φέρνει τον Κωσνταντή και τον Νικηφόρο προ εκπλήξεως. Αποφασίζουν να το συζητήσουν με τις αδελφές Σταμίρη για να προετοιμαστούν για κάθε ενδεχόμενο. Αυτό το σχέδιο βολεύει τον Δούκα στην επίθεση που θέλει να κάνει στον Ακύλα. Δεν βολεύει όμως την Μυρσίνη, η οποία πια μπαίνει στο περιθώριο. Δέχεται την οργή του Δούκα ο οποίος της υπενθυμίζει πως για τρίτη φορά τον πρόδωσε στο γάμο τους. Πρώτα με τον Μιλτιάδη, μετά με τον Κυπραίο και τώρα με την κρυφή συνεργασία της με τον Ακύλα. Το διαζύγιο είναι πια οριστικό.

https://www.instagram.com/p/CcHzIBfs9kV

Όπως οριστικό είναι και το διαζύγιο του Μελέτη και της Κορίνας. Ο Μελέτης μάλιστα θα δει μία τρυφερή στιγμή με την σύζυγο του και τον Μπάμπη και θα καταλάβει πολλά. Όχι πως δεν τον συμφέρει αυτή η εξέλιξη. Όμως το μεγάλο πλήγμα στην ζωή της Κορίνας, θα έρθει με την αποκάλυψη της μητέρας της Ζωής για το ποιος είναι ο βιολογικός της πατέρας. Στο άκουσμα της είδησης δεν μπορεί να συγκρατηθεί και θα θελήσει να βάλει τέρμα στη ζωή της. Ευτυχώς θα την προλάβει ο Μπάμπης. Αυτό θα τους δέσει ακόμη περισσότερο.

Άγριες Μέλισσες: Η νέα ζωή του Κωνσταντή και τα πρόσωπα που αναστατώνουν τους Σεβαστούς!

Η Ζωή και η Αιμιλία θα ταραχθούν, αλλά αυτό είναι και μία καλή αφορμή για να έρθουν πιο κοντά μαμά και κόρη.

Εκείνοι που ακόμη δεν θα έρθουν κοντά, είναι η Ασημίνα και ο Νικηφόρος. Μετά από την βραδιά πάθους που έζησαν, τώρα κάνουν πίσω λόγω των συνθηκών. Θα τους δούμε όμως τελικά μαζί, μετά από αρκετές περιπέτειες. Θα είναι μία από τις ιστορίες, που θα έχει τελικά happy end, λίγο πριν κλείσει και η τρίτη σεζόν των Μελισσών.