Άγριες Μέλισσες: Η «τιμωρία» Δούκα και Μελέτη καθορίζει το φινάλε της σειράς

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Η «τιμωρία» Δούκα και Μελέτη καθορίζει το φινάλε της σειράς

Θα έρθει η πολυπόθητη κάθαρση και η δικαίωση στο Διαφάνι; Πως θα κλείσει ο κύκλος για δύο αμφιλεγόμενους ήρωες; 

Αν για τα μισά δεινά του τηλεοπτικού θεσσαλικού κάμπου στις Άγριες Μέλισσες, ευθύνεται η Μυρσίνη, για τα υπόλοιπα, σίγουρα η ευθύνη πηγαίνει στον Δούκα και στον Μελέτη. Θα τους δούμε να τιμωρούνται; Πώς θα γραφτεί το τέλος δύο κορυφαίων ρόλων, στην μικρή μας οθόνη, μετά από 3 χρόνια;

Το πικρό «αντίο» στον Δούκα

Ο άλλοτε σκληρός Σεβαστός, έχουμε δει ότι φέτος είχε αρκετές συναισθηματικές μεταπτώσεις. Ο θάνατος της Ανέτ και του Μιλτιάδη, στο τέλος του προηγούμενου κύκλου και η απιστία της Μυρσίνης, τον έφεραν σε κατάθλιψη αλλά και σε μεταστροφή συμπεριφοράς. Επειδή θα συμβάλει τα μέγιστα στην καταστροφή του Ακύλα θα έχει μία μερική άφεση αμαρτιών στο τέλος.

Ο Λεωνίδας Κακούρης στο Queen.gr: «Νοσούσα ήδη από κορονοϊό ενώ έκανα την τρίτη δόση του εμβολίου»

Το παρελθόν όμως δεν ξεχνιέται και υπάρχει ενδεχόμενο, σύμφωνα με πληροφορίες, να τον δούμε να έχει ποινικές ευθύνες και να μπαίνει στη φυλακή. Η έρευνα της κόρης του Πηνελόπης, θα συμβάλει πολύ σε αυτό. Εκείνος ωστόσο θα δεχθεί την μοίρα του καρτερικά. Ο ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης σε ένα ακόμη ρεσιτάλ υποκριτικής.

https://www.instagram.com/p/CXduSo2oPJM

Η τιμωρία έρχεται και για τον Μελέτη. Σήμερα θα δούμε μόνο ένα μέρος της. Γιατί τραυματίζεται σοβαρά και η ζωή του κινδυνεύει. Έχει προηγηθεί η βομβιστική επίθεση του Βαρουξή στα γραφεία των Αβάντων, η οποία θα περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα γεγονότα.

Η Πηνελόπη επίσης διαισθάνεται την ευθύνη που έχει ο Μελέτης στην δολοφονία του Αλέξη. Όταν οι ενδείξεις θα γίνουν πειστήρια, εκείνος ξέρει ότι πρέπει να τιμωρηθεί. Τα spoiler λένε πως υπάρχει πολύ σοβαρό το ενδεχόμενο να δώσει εκείνος τέλος στην ζωή του. Με την μορφή του Γιάννου, της πρώτης του δολοφονίας και εκείνη του Αλέξη να τον καταδιώκει. Μα με την μορφή της Πηνελόπης, της μόνης γυναίκας που αγάπησε, να είναι το τελευταίο του μαρτύριο.

Το τελευταίο πλάνο, του τελευταίου επεισοδίου, σίγουρα όμως θα έχει δόση ευτυχίας. Και την μορφή της Ελένης Σταμίρη. Της κεντρικής ηρωίδας από την οποία όλα ξεκίνησαν και όλα τελειώνουν. Όμορφα για εκείνη, τον Λάμπρο και τα παιδιά τους. Και για τον μικρό Σέργιο επίσης. Το μέλλον των δύο οικογενειών.