Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος λίγο πριν την μεγάλη αποκάλυψη

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος λίγο πριν την μεγάλη αποκάλυψη

Οι πρώτες αντιδράσεις της Δρόσως για την σχέση της αδελφής της με τον Νικηφόρο. Τι ρόλο θα παίξει ο μικρός Σέργιος; 

Πριν ζήσουμε το ρομαντικό τέλος αρκετών ζευγαριών στις Άγριες Μέλισσες (γιατί ευτυχώς θα έχουμε και ευχάριστα) θα έχουμε δραματικές εξελίξεις με την έκρηξη στο σπίτι του Ζάχου όπου θα κινδυνέψει η ζωή του, αλλά και την νέα σύλληψη του Λάμπρου. Ωστόσο οι τηλεθεατές έχουν μείνει με την αγωνία. Τι θα γίνει μεταξύ του Νικηφόρου και της Ασημίνας μετά την καυτή βραδιά που πέρασαν μαζί; Και πως θα αντιδράσουν όταν γίνει η μεγάλη αποκάλυψη στον Σέργιο για την βιολογική του μητέρα;

https://www.instagram.com/p/CczkLSFqS8G

Ο φάκελος και η φυλακή

Η απόκτηση του φάκελου του Ξανθού, έχει γίνει ένα δύσκολο έργο και αυτό θα προκαλέσει και μία μικρή κόντρα η οποία θα θυμίσει το παρελθόν, στον Λάμπρο και τον Ζάχο. Έρχονται σε κόντρα, αλλά δεν ξέρουν πως έχουν κάτι κοινό, γιατί και οι δύο κινδυνεύουν. Ο μεν πρώτος θα κλειστεί ξανά στην φυλακή, ο δε Ζάχος μαζί με την μητέρα του, θα φτάσουν ένα βήμα κοντά στον θάνατο, μετά την βόμβα που τοποθετούν οι συνεργάτες του Ακύλα στο σπίτι τους. Η εξορία φαντάζει ξανά ένα πιθανό ενδεχόμενο για τον Λάμπρο και η Ελένη είναι φυσικά σε απόγνωση, χωρίς να την αφήνει αδιάφορη, αυτή η επίθεση στον Ζάχο.

https://www.instagram.com/p/CcfzhuUsfwc

Όλα αυτά τα δυσάρεστα και άλλα τόσα που γίνονται στο παρασκήνιο, βάζουν σε δεύτερη μοίρα τα αισθηματικά. Γιατί θα δούμε και μία νέα προσέγγιση του Μελέτη με την Πηνελόπη μέσω της γενικότερης συμμαχίας των Σεβαστών, για την εξόντωση του Ακύλα.

https://www.instagram.com/p/Cc0DoJhq_9s

Οι τελευταίες πληροφορίες δείχνουν πως και η Ασημίνα με τον Νικηφόρο θα καταφέρουν να είναι μαζί. «Δεν ήταν κάτι επιπόλαιο» όπως λέει και στο σημερινό επεισόδιο ο Νικηφόρος στην Δρόσω. Δεν είναι μόνο τα δυνατά συναισθήματα που νιώθουν ο ένας για τον άλλον. Ο μικρός Σέργιος ο οποίος προς το τέλος της σεζόν θα μάθει την πραγματική βιολογική του μητέρα, θα φέρει πιο κοντά την Ασημίνα και τον Νικηφόρο, για να αντιμετωπίσουν το τόσο λεπτό ζήτημα. Ωστόσο εκείνη που αντιδρά μέχρι στιγμής, είναι η ίδια η Δρόσω. Η οποία δεν είναι ακόμη σίγουρη αν η ενδεχόμενη επανασύνδεση του ζευγαριού, την βγάλει από την ζωή του γιου της. Όλη η οικογένεια στρέφεται κοντά στον μικρό. Για να αντιμετωπίσουν το κάθε ενδεχόμενο.