Άγριες Μέλισσες: Το παρελθόν της Δρόσως βγαίνει ξανά στο φως με απρόβλεπτες συνέπειες

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Το παρελθόν της Δρόσως βγαίνει ξανά στο φως με απρόβλεπτες συνέπειες

Δούκας και Ακύλας ετοιμάζονται για την τελική αναμέτρηση. 

Πολλές φορές το παρελθόν και τα μυστικά του, καθόρισαν τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες. Για μία ακόμη φορά, έρχονται να ταράξουν την ηρεμία και να προκαλέσουν αναταραχές. Η εποχή της Τρούμπας για την Δρόσω, κινδυνεύει να «τινάξει» στον αέρα την ταινία της, ενώ ο γάμος της Κορίνας με τον Μελέτη ήδη έχει «τιναχτεί» στον αέρα, μετά την αποκάλυψη του φλερτ της με τον Μπάμπη.

Ο Ακύλας κάνει comeback

Ο ισχυρός Μεγαρίτης, θέλει να ξεχωρίσει ποιος είναι φίλος και ποιος εχθρός του. Στην τελευταία κατηγορία σίγουρα πια ανήκουν ο Δούκας και ο Μελέτης, τον οποίο και θα υπομείνει λίγο ακόμη για το χατήρι της κόρης του Κορίνας. Ο γαμπρός του όμως, έχει ήδη δει το φλερτ του Μπάμπη και τη γυναίκας του και παίρνει δραστικές αποφάσεις. Ευτυχώς δεν θα δείρει και δεν θα δολοφονήσει, όπως τον έχουμε συνηθίσει κατά το παρελθόν.

https://www.instagram.com/p/CcSh_xGKPsi

Οι όροι που βάζει στην Κορίνα, δεν σημαίνουν αυτόματα την λήξη του γάμου τους, αλλά το να ζήσουν σε μία ιδιαίτερη συνθήκη, αρκετά πιεστική και πολύ προσβλητική για εκείνη. Ο Μελέτης θέλει ακόμη να παραμείνει γαμπρός του Ακύλα για να ελέγχει την όλη κατάσταση καλύτερα. Η Κορίνα φυσικά δεν θα αντέξει για πολύ και θα κάνει την επανάστασή της. Θα έχει προηγηθεί ωστόσο η απόπειρα αυτοκτονίας, μόλις μάθει πως ο Ακύλας δεν είνα πραγματικός της πατέρας.

https://www.instagram.com/p/CcSWW06ryIa

Τα βάσανα του Κωνσταντή

Δεν του έφτανε του υιού Σεβαστού η μεταβίβαση της περιουσίας του πατέρα τους, στα πλαίσια του σχεδίου κατά του Ακύλα, τώρα ο Κωνσταντής, έχει να αντιμετωπίσει και τα βάσανα της Δρόσως. Με έναν περίεργο τρόπο, ο Δάκης μαθαίνει το παρελθόν της Δρόσως αλλά και του Νώντα στην Τρούμπα. Αυτό φυσικά σημαίνει, ότι αν μαθευτεί ευρέως, τα σχέδια του θα ναυαγήσουν και η ταινία δεν θα βγει ποτέ στις κινηματογραφικές αίθουσες. Ο Κωνσταντής θα είναι εκείνος που αρχικά θα βοηθήσει με ένα δικό του σχέδιο για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Το αν θα καταφέρει θα το δούμε προσεχώς. Πάντως ο δεσμός Κωνσταντή και Δρόσως όχι μόνο έχει περάσει από 40 κύματα, αλλά συνεχίζει να περνά.