Άγριες Μέλισσες: Μελέτης και Πηνελόπη μαζί και η επανασύνδεση Νικηφόρου και Ασημίνας

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Μελέτης και Πηνελόπη μαζί και η επανασύνδεση Νικηφόρου και Ασημίνας

Το...θεσσαλικό πάθος ενώνει ξανά ζευγάρια που ταιριάζουν αλλά και κάποια που οριστικά θα πρέπει να αποφασίσουν τη κοινή τους μοίρα. 

Πέφτουν οι μάσκες απόψε στις Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1 και όχι μόνο λόγω του αποκριατικού πάρτι που έχουμε στο Διαφάνι. Είναι οι αποκαλύψεις που γίνονται στην τηλεοπτική σειρά που οδηγούν στο να δούμε το αληθινό πρόσωπο, κάποιων και όχι όλων των ηρώων μας. Την παλιά καλή Μυρσίνη θα την δει σε όλο της το μεγαλείο σήμερα η Ελένη και η κόντρα τους θα μας θυμίσει τα παλιά. Aλλά τα παλιά θα μας θυμίσουν και οι δύο μεγάλες επανασυνδέσεις που θα έχουμε το επόμενο διάστημα.



Η αποδυνάμωση του Ακύλα

Ο Δούκας καταφέρνει να πάρει το έργο του αεροδρομίου από τον Ακύλα και αυτό είναι ένα μεγάλο πλήγμα για τον ισχυρό Μεγαρίτη. Δεύτερο πλήγμα είναι ότι χάνει το πρωτοπαλίκαρό του, τον Μελέτη που σαφέστατα τάσσεται με την πλευρά των Σεβαστών και το δείχνει πια ξεκάθαρα. Το τρίτο και πιο μεγάλο πλήγμα - για τον συμπαθέστατο κατά τα άλλα Αιμίλιο Χειλάκη που υποδύεται τον ρόλο - είναι η αναμέτρηση με την γυναίκα του Ζωή. Η οποία μέσω του χαμένου σταυρού, ανακαλύπτει πως είχε σκοτώσει την πρώτη της μεγάλη αγάπη. Χωρίς φόβο απέναντι του και με μεγάλο πάθος, για πρώτη φορά θα τον αντιμετωπίσει και θα τον προειδοποιήσει πως τα ξέρει όλα και έρχεται το τέλος του.


https://www.instagram.com/p/CbYRw6oMlHe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Καρμικός έρωτας

Το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον. Νικηφόρος και Ασημίνα δεν ξεχνούν τα παρελθόν και το πάθος τους θα τους οδηγήσει σε μία άκρως ερωτική βραδιά. Μάλιστα η σχέση τους θα γίνει ακόμη καλύτερη και από τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους. Δεν έχουν καμία επιφύλαξη και θέλουν όλα να τα κάνουν σωστά αυτή τη φορά. Αρχικά βέβαια θα θεωρήσουν ότι ήταν ένα λάθος της στιγμής. Όμως σύντομα θα επανασυνδεθούν και επίσημα και αφού ο Νικηφόρος χωρίσει την Ρένα. Με άκρως διπλωματικό τρόπο. Στη δεύτερη φάση της ζωής του, λαμβάνει μαζί με τον Κωσνταντή και ένα ανέλπτιστο δώρο από τον Δούκα που τους μεταβιβάζει όλη του την περιουσία, για να μην την χάσει στην τελική φάση της αναμέτρησης του με τον Ακύλα.


https://www.instagram.com/p/Cbe9axKM9Ss/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το πάθος θα κυριεύσει και τον Μελέτη με την Πηνελόπη και μάλιστα θα τους δει και η Κορίνα. Η οποία όμως παραδίδεται και εκείνη σε έναν κρυφό δεσμό με τον Μπάμπη. Στο πρώτο όμως ζευγάρι δεν θα έχουμε ευτυχή κατάληξη. Η Πηνελόπη δεν εγκαταλείπει την έρευνα για τον θάνατο του Αλέξη και οι πληροφορίες λένε πως έναν νέος άντρας μπαίνει στη ζωή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άγριες Μέλισσες: Ένας παράνομος έρωτας και ένα σχέδιο εκδίκησης αλλάζουν τα δεδομένα

Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής και η Δρόσω αρραβωνιάζονται και η Ζωή αποκαλύπτει το μυστικό του Ακύλα

Άγριες Μέλισσες: Το «αντίο» σε έναν ήρωα και ο μεγάλος κίνδυνος για τον Λάμπρο