Δέσποινα Βανδή: Η χιουμοριστική αντίδρασή της στην ερώτηση περί γάμου με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Ιωάννα Τζανή
Δέσποινα Βανδή: Η χιουμοριστική αντίδρασή της στην ερώτηση περί γάμου με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Κάποιοι θέλουν αυτός ο έρωτας να έχει ως κατάληξη έναν γάμο, αλλά η τραγουδίστρια έχει αντίθετη άποψη. 

Η Δέσποινα Βανδή είναι ευτυχισμένη και ερωτευμένη τους τελευταίους μήνες και μας το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ζουν τον απόλυτο έρωτα.

Στην αρχή, οι δυο τους προσπαθούσαν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά πλέον δεν κρύβουν τα συναισθήματά τους και μάλιστα μοιράζονται συχνά κοινά στιγμιότυπα με τους followers τους στο Instagram, στα οποία η ευτυχία διαγράφεται στα πρόσωπά τους.

https://www.instagram.com/p/Ccu3Ls-Mh5N

Δέσποινα Βανδή: Οι νέες τρυφερές πόζες στην αγκαλιά του Μπισμπίκη και τα σχόλια του κόσμου

Τα σενάρια περί γάμου και η αντίδραση της Δέσποινας Βανδή

Τις τελευταίες μέρες, πολλοί είναι εκείνοι που λένε ότι η Δέσποινα και ο Βασίλης σχεδιάζουν να παντρευτούν, ωστόσο σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, το ενδεχόμενο γάμου δεν υπάρχει καν σαν σκέψη στο μυαλό της τραγουδίστριας.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος του «Πρωινού», Γρηγόρης Μπάκας, συνάντησε τη Δέσποινα Βανδή στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου η τραγουδίστρια βρέθηκε προκειμένου να ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη καθώς ξεκινά εμφανίσεις σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, και μεταξύ άλλων τη ρώτησε για τις φήμες που τη θέλουν να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον καλό της.

«Δεν πρέπει να με ρωτήσεις… Έλα βρε Γρηγόρη είμαι μία χαρά», είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα, χωρίς καν να μπει στη διαδικασία να διαψεύσει όσα ακούγονται.

Το ζευγάρι είναι ερωτευμένο και δεν το κρύβει

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης αποτελούν ξεκάθαρα το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz και τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο ηθοποιός έχουν μιλήσει δημόσια ο ένας για τον άλλον με τρυφερά λόγια.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Studio 4» και μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση του για τη Δέσποινα Βανδή. Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Παίρνω πολλή αγάπη από τη Δέσποινα! Δεν γίνεται να μη ζεις επειδή σε κυνηγάνε από πίσω με μια κάμερα. Όσες φορές θα βγούμε έξω είμαι 100% φυσιολογικός σαν να μην περίμεναν να υπάρχουν κάμερες. Δεν με ενδιαφέρει. Δεν είμαι και άνθρωπος που κρύβομαι. Δεν με ενδιαφέρει».

https://www.instagram.com/p/CcvpD-msBFS

«Είναι φοβερός άνθρωπος. Είναι πολύ ειλικρινής, με βάθος που δε λειτουργεί με στερεότυπα. Είναι πάρα πολύ έξυπνη, έχει τρομερό χιούμορ, είναι ανοιχτόμυαλη και κυρίως έχει μια ψυχική ζεστασιά – αυτή κυρίως: η σύνδεση που έχω με την ψυχή της», είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες ο ηθοποιός στο Down Town.