Η Γη της ελιάς: Η Αθηνά βγάζει τα μαύρα, συναντά τον Ιάκωβο και το Twitter παραληρεί

Ιωάννα Τζανή
Η Γη της ελιάς: Η Αθηνά βγάζει τα μαύρα, συναντά τον Ιάκωβο και το Twitter παραληρεί

Όσο κι αν η Αθηνά προσπαθεί να αντισταθεί, ο έρωτάς της για τον Ιάκωβο θα υπερισχύσει!

Η σκηνή που οι τηλεθεατές περίμεναν καιρό φτάνει και η Αθηνά (Άντζελα Γκερέκου) υποκύπτει στον έρωτά της για τον Ιάκωβο, στη Γη της ελιάς. Η χήρα του Ιπποκράτη Βρεττάκου βγάζει τα μαύρα και πηγαίνει να βρει τον Ιάκωβο στο σπίτι του, έτοιμη να εκδηλώσει όλα όσα αισθάνεται για εκείνον και να βάλει φρένο στις αντιστάσεις της.

Όπως καταλαβαίνεις, μόλις οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τη σκηνή στο τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου, στο Twitter επικράτησε ένας...χαμός. Άλλωστε, όπως έχουμε ξαναπεί, η Αθηνά και ο Ιάκωβος είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια του τηλεοπτικού κοινού και τους θέλουν μαζί.

Η Γη της ελιάς: Ο Στάθης αγκάλιασε τον Φίλιππο σαν γιο του και συγκίνησε το κοινό στο Twitter

Η δίκη για το διαζύγιο Αρετής-Στάθη πλησιάζει

Στο επεισόδιο της Κυριακής 8/5, η Εύα δείχνει πρόθυμη να μετακομίσει μόνιμα στη Μάνη και το συζητάει με τον αδελφό της, την ώρα που η εκδίκαση της αγωγής του διαζυγίου της Αρετής και του Στάθη πλησιάζει και οι δύο πλευρές ετοιμάζουν τις καταθέσεις τους.

https://www.instagram.com/p/CdMIktTjGXl

Μέσα σε όλα τα άσχημα που του συμβαίνουν και με την πρώην γυναίκα του αλλά και τον γιο του, τον Στέφανο, να του έχουν γυρίσει την πλάτη, τα μοναδικά πρόσωπα στα οποία βρίσκει παρηγοριά ο Στάθης, είναι η Εύα, η κόρη του Βασιλική και την εγγονή του. Σύντομα, όμως, ο άσχημος χαρακτήρας της Αρετής θα της γυρίσει μπούμερανγκ και ο Στάθης θα πάρει με το μέρος του και τον γιο τους, με εκείνη να μένει εντελώς μόνη της.

Ιάκωβος και Αθηνά σε τρυφερά ενσταντανέ!

Μετά από μήνες επιμονής, ο Ιάκωβος καταφέρνει επιτέλους να κάμψει τις αντιστάσεις της Αθηνάς. Φορώντας άσπρα ρούχα και με ερωτική διάθεση, η Αθηνά πηγαίνει για φαγητό στο σπίτι του και οι δυο τους περνούν τρυφερές στιγμές.

Και αυτή είναι μόνο η αρχή, για ένα ειδύλλιο που θα εξελιχθεί σε κάτι πολύ όμορφο και θα αλλάξει μια για πάντα τη ζωή των δύο πρωταγωνιστών. Το ζευγάρι θα μονοπωλήσει τα επόμενα επεισόδια, δημιουργώντας μάλιστα και μεγάλες αντιδράσεις. Η σχέση θα μείνει αρχικά κρυφή, γιατί καταλαβαίνουν πως οι υπόλοιποι στην οικογένεια θα αντιδράσουν. Κυρίως ο Ισίδωρος, ο οποίος πάντα σκέφτεται το τι θα πει ο κόσμος. Στην προκειμένη περίπτωση, πώς είναι δυνατόν η χήρα του αδελφού του, να κάνει σχέση με τον άλλο αδελφό του. Ο Ιάκωβος όμως δεν το βάζει κάτω.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets για το ραντεβού Ιάκωβου-Αθηνάς.