Ο Kanye West ξεπερνά την Kim στο Τόκιο, αγκαλιά με τη σωσία της

Ιωάννα Τζανή
Ο Kanye West ξεπερνά την Kim στο Τόκιο, αγκαλιά με τη σωσία της

Ο Kanye West με την Chaney Jones στον αγώνα NBA στο ΜαΪάμι.

Ταξίδι στην Ιαπωνία για τον Kanye West και την Chaney Jones.

Ο Kanye West και η Chaney Jones όχι μόνο δεν κρύβουν πια τη σχέση τους, αλλά ξεκίνησαν και τα ταξίδια, φανερώνοντας το πόσο ευτυχισμένοι είναι. Όπως όλα δείχνουν, η νεαρή σύντροφός του τον έχει βοηθήσει να ξεχάσει (για την ώρα τουλάχιστον!) την Kim Kardashian και να αφεθεί σε έναν νέο έρωτα.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι ταξίδεψε στο Τόκιο της Ιαπωνίας και την αποκάλυψη έκανε η 24χρονη... κλώνος της Kim μέσα από ένα τρυφερό Insta story της, στο οποίο ο 44χρονος στεκόταν δίπλα της σε μια γέφυρα με θέα στη δημοφιλή οδό Omotesandō, ενώ εκείνη ακουμπούσε το κεφάλι της στον ώμο του.

west.jpg

The Kardashians: Η άγνωστη κίνηση του Kanye West για την Kim και το δεύτερο sex tape

Το ζευγάρι εθεάθη, επίσης, να περιφέρεται στους δρόμους της Shibuya κοντά στη διάσημη οδό Harajuku, με τους θαυμαστές να ανεβάζουν φωτογραφίες του Kanye και της Chaney στα social media.

https://www.instagram.com/p/CdIUmaNuXz7

Η σχέση του Kanye West με την Chaney Jones έγινε γνωστή τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν φωτογραφήθηκαν μαζί για ψώνια στο Bal Harbour του Μαϊάμι. Ο ράπερ μάλιστα επιβεβαίωσε με τον δικό του τρόπο το ειδύλλιο, σχολιάζοντας κάτω από τις φωτογραφίες τους με ένα emoji μαύρης καρδιάς.

https://www.instagram.com/p/CdK_-blMyQY

Έκτοτε, το ζευγάρι εθεάθη στο γήπεδο σε έναν αγώνα μπάσκετ των Los Angeles Lakers τον Μάρτιο και εκείνη συνεχάρη δημόσια τον σύντροφό της για τα βραβεία Grammy που κέρδισε τον περασμένο μήνα. «Το μεγαλύτερο 🐐🖤 Είμαι τόσο περήφανη για εσένα», έγραψε χαρακτηριστικά η Jones.

Ο Kanye West φαίνεται ότι βρήκε το λιμάνι του μετά τους δύο χωρισμούς

Πριν ξεκινήσει να βγαίνει με την 24χρονη Chaney, ο Kanye ήταν σε σχέση με την 32χρονη Julia Fox. Το ειδύλλιό τους, όμως, δεν κράτησε για πολύ, αφού η σχέση τους ξεκίνησε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και έληξε τον Φεβρουάριο. «Η Julia και ο Kanye παραμένουν καλοί φίλοι και συνεργάτες, αλλά δεν είναι πλέον μαζί», είπε εκπρόσωπος της ηθοποιού στο PEOPLE σε μια δήλωση για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Τον Μάιο του 2014, ο Kanye West παντρεύτηκε με την Kim Kardashian στην Ιταλία, ωστόσο η επιχειρηματίας υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο του 2021, επικαλούμενη την άσχημη συμπεριφορά του πρώην συζύγου της.

Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει 4 παιδιά: την 8χρονη North, 8½ ετών, τον 6χρονο Saint, την 4χρονη Chicago και τον 2,5 ετών Psalm.