The Kardashians: Η άγνωστη κίνηση του Kanye West για την Kim και το δεύτερο sex tape

The Kardashians: Η άγνωστη κίνηση του Kanye West για την Kim και το δεύτερο sex tape
AP

Η σχέση της Kim με τον Kanye δεν ήταν πάντα μόνο με δράματα.

Η Kim Kardashian και ο Kanye West δεν μπορείς να πεις ότι έχουν και τις καλύτερες σχέσεις από τη στιγμή που χώρισαν. Ο ράπερ έχει δυσκολευτεί αρκετά να προχωρήσει παρακάτω και ανά διαστήματα προέκυπταν τσακωμοί, ακόμα και δημόσια, στους οποίους εκδήλωνε τον έρωτά του στην πρώην του.

Την ώρα που η Kim βρίσκεται σε νέα σχέση με τον Pete Davidson και τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλά, το θέμα επανέρχεται στον πατέρα των παιδιών της, αυτήν τη φορά όχι για άλλο ένα δράμα, αλλά για ένα περιστατικό που συγκίνησε τη σταρ.

Ο Kanye West έτρεξε να προστατεύσει την Kim Kardashian

Η οικογένεια Kardashian έχει σταματήσει το ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians» μέσα από το οποίο έγιναν όλα της τα μέλη γνωστά και πλέον έχει ξεκινήσει το νέο «The Kardashians» στο Hulu.

Στο επεισόδιο της 28ης Απριλίου, σύμφωνα με το Hollywood Life, μία άλλη πλευρά της σχέσης της Kim με τον Kanye έρχεται προς τα έξω.

Ο Kanye West ήθελε να παρατήσει την καριέρα του για να γίνει στυλίστας της Kim Kardashian

Στις αρχές της σεζόν, άλλο ένα sex tape απειλούσε την Kim με κυκλοφορία και έκθεση άλλης μίας προσωπικής της στιγμής με τον πρώην της Ray J. Ο Kanye, λοιπόν, την ημέρα που η Kim θα έκανε το ντεμπούτο της στο Saturday Night Live τον περασμένο Οκτώβριο, μίλησε με την Kris Jenner και αποκάλυψε ότι έκανε ένα ταξίδι στην άλλη άκρη της χώρας για να βοηθήσει την Kim.

«Μόλις έφτασες εδώ; Νόμιζα ότι ήσουν ήδη εδώ στη Νέα Υόρκη», του είπε η Kris Jenner, με τον Kanye να της αναφέρει ότι έπρεπε να κάνει κάτι για την Kim, χωρίς να εξηγεί τι.

Η ανάκτηση του sex tape

Η Kim Kardashian, με δάκρυα στα μάτια, άνοιξε τη βαλίτσα που έφερε ο Kanye επιστρέφοντας από το Los Angeles και είδε μέσα τον υπολογιστή και τον σκληρό δίσκο.

«Ο Kanye πέταξε χτες το βράδυ και γύρισε πίσω σήμερα το πρωί και θέλω να σας δείξω τι μου έφερε. Μου έφερε όλο το sex tape πίσω. Πέταξε πίσω στο σπίτι και έφερε τον υπολογιστή και ήταν στον σκληρό δίσκο. Συναντήθηκε με τον Ray J στο αεροδρόμιο και το πήρε όλο πίσω για εμένα.

Ξέρω ότι ο Kanye το έκανε για εμένα, αλλά το έκανε επίσης για τα παιδιά μου. Θέλω να τα προστατεύσω από αυτό όσο μπορώ και, αν έχω τη δύναμη ή αν έχει ο Kanye τη δύναμη να το κάνει, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα. Είμαι πολύ συναισθηματική λόγω αυτού. Απλώς σημαίνει πολλά για εμένα», είπε.

Τελικά, όμως, δεν υπήρχε sex tape και το περιεχόμενο της κασέτας είχε υλικό από εστιατόριο και ένα κλαμπ, τίποτα σεξουαλικό.