H εξομολόγηση της Χριστίνας Κοντοβά για την υιοθεσία και τα δάκρυα με τη Σίσσυ Χρηστίδου on air

H εξομολόγηση της Χριστίνας Κοντοβά για την υιοθεσία και τα δάκρυα με τη Σίσσυ Χρηστίδου on air

Ανήμερα της γιορτής της μητέρας η Χριστίνα Κοντοβά βρέθηκε στο πλατό του «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε για την υιοθεσία της μικρής Ada, μια κατάθεση ψυχής που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.

Για πολλές μητέρες η σημερινή ημέρα είναι μια στιγμή ορόσημο στη ζωή τους καθώς για πρώτη φορά γιορτάζουν και αγκαλιάζουν με τον πιο υπέροχο τρόπο τον ρόλο της μητρότητας.

Μια τέτοια στιγμή ήταν η σημερινή για την Χριστίνα Κοντοβά η οποία βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου για την υιοθεσία της μικρής Ada, για το ταξίδι της μητρότητας και για τις δυσκολίες που αυτό είχε για εκείνη.

Σίσσυ Χρηστίδου: Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από το οικογενειακό ταξίδι στο Ντουμπάι

Το μήνυμα ήταν θετικότητα, πίστη, τόλμη, αγάπη και αισιοδοξία. Όπως εκμυστηρεύθηκε η σχεδιάστρια στην κουμπάρα της, Σίσσυ Χρηστίδου, ο δρόμος προς την μητρότητα ήταν μακρύς αλλά σε καμία περίπτωση δε σκέφτηκε να τα παρατήσει.

https://www.instagram.com/p/CdSuevpjbtF

Η Χριστίνα Κοντοβά μίλησε για όλο αυτό το διάστημα που πέρασε με την υιοθεσία της Ada, ένα ταξίδι στο οποίο στεκόταν πάντα δίπλα της η Σίσσυ Χρηστίδου, ακόμη και τις πολύ δύσκολες στιγμές που βίωνε η παρουσιάστρια λόγω της σοβαρής ασθένειας της μητέρας της.

Κοντοβά και Χρηστίδου μέσα σε πολύ φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα, ξέσπασαν σε κλάματα, μιλώντας για τις τόσο έντονες στιγμές που βίωναν παράλληλα.

«Για μένα αυτό είναι ένα πολύ προσωπικό ταξίδι. Το ταξίδι που ξεκίνησε η Χριστίνα για την Ada συνέπεσε με την ασθένεια της μητέρας μου. Ταυτόχρονα όταν είχαμε αυτά τα δυσάρεστα νέα, είχαμε και τα νέα που η Χριστίνα έφευγε, οπότε καθημερινά, όταν συνομιλούσαμε, έπρεπε να διαχειριστούμε τη λύπη και τη χαρά μαζί. Αυτό μας έδεσε περισσότερο και γι’ αυτό αποφασίσαμε να το μοιραστούμε με πολύ ειλικρίνεια μαζί σας γιατί στο τέλος της ημέρα υπάρχουν πολλά που προσπαθείς να κρύψεις, αλλά ακόμη κι αν ένας άνθρωπος μπορεί να πάρει κάτι από αυτό, μια παρηγοριά, μια αγκαλιά, για εμάς είναι πιο σημαντικό» είπε με δάκρυα στα μάτια η Σίσσυ Χρηστίδου.

xamogelakaipali.jpg

«Εγώ ντρεπόμουν να εκτεθώ ακόμα και σε σένα», είπε η Χριστίνα Κοντοβά άκρως συγκινημένη στη Σίσσυ. «Δηλαδή, θυμάμαι μια στιγμή στην Ουγκάντα, που μιλούσαμε στο τηλέφωνο -γιατί κι εσύ όντως περνούσες τα δικά σου- και μιλούσαμε για κάτι πολύ σοβαρό. Η Ada εκείνη τη στιγμή ήθελε την προσοχή μου, και μου τραβούσε το παντελόνι μου και της λέω ότι μιλάω για κάτι πολύ σοβαρό, κι εκείνη τότε έπεσε κάτω και άρχισε να κλαίει. Κλείσαμε το τηλέφωνο και μέχρι το βράδυ ένιωθα ντροπή που ήσουν μπροστά σε μια τέτοια στιγμή και σε πήρα να σου πω συγγνώμη. Μου απενοχοποίησες ότι μπορώ να έχω μια δύσκολη στιγμή με το παιδί μου και να είσαι μπροστά. Δυστυχώς, θέλουμε όλες να έχουμε μια τέλεια εικόνα αλλά δεν υπάρχει τέλεια μαμά», είπε η σχεδιάστρια, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να την παίρνει αγκαλιά και να δακρύζουν on air.

Οι δύο γυναίκες έδωσαν ραντεβού με το κοινό σ΄ένα Q&A -μέσω του λογαριασμού της Χριστίνας Κοντοβά στο Instagram- απ' όπου και θ' απαντήσουν μαζί σε όλες τις ερωτήσεις που θα τους στείλουν.