Σίσσυ Χρηστίδου: Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από το οικογενειακό ταξίδι στο Ντουμπάι

Σίσσυ Χρηστίδου: Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από το οικογενειακό ταξίδι στο Ντουμπάι

Η Σίσσυ Χρηστίδου στο Ντουμπάι

@sissychristidou

Μετά από δύο χρόνια η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε ένα μεγάλο ταξίδι στο εξωτερικό με τους γιους της.

Με τα μέτρα προστασίας ενάντια στον κορονοϊό να αίρονται σιγά-σιγά στα περισσότερα μέρη του κόσμου και με τις μετακινήσεις να γίνονται ολοένα και πιο εύκολες, η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισε να ταξιδέψει στο μακρινό Ντουμπάι μαζί με τους δύο γιους της.

Η παρουσιάστρια, αφού πέρασε το Πάσχα στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Θεσσαλονίκη, μαζί με όλη την οικογένειά της, απογειώθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα με τα αγόρια της για να περάσει λίγες ακόμα ξέγνοιαστες μέρες μέχρι να επιστρέψει στα τηλεοπτικά καθήκοντά της.

Η συγκινητική αφιέρωση της Σίσσυς Χρηστίδου στη μαμά της: «Χρόνια πολλά εκεί ψηλά»

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου από το Ντουμπάι

Η Σίσσυ Χρηστίδου πέρασε τις περισσότερες ημέρες του Πάσχα στο πατρικό της σπίτι στη Θεσσαλονίκη. Η παρουσιάστρια του MEGA ταξίδεψε στη συμπρωτεύουσα μαζί με τα παιδιά της, πέρασαν οικογενειακά τις γιορτές με τον μπαμπά της, Θοδωρή, και έβαψαν και πασχαλινά αυγά.

https://www.instagram.com/p/CcnnVo6o8Lw

Τη Δευτέρα του Πάσχα (25/4), ωστόσο, η Σίσσυ γνωστοποίησε μέσα από το Instagram ότι ταξίδεψε μαζί με τα δύο αγόρια της για το Ντουμπάι. Εκεί συνεχίζουν τις διακοπές του Πάσχα οι τρεις τους, οικογενειακά, και όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια η επιλογή του μέρους ήταν επιθυμία του μεγάλου της γιου.

sissy_paidia.jpg

«Το πρώτο μας μεγάλο οικογενειακό ταξίδι μετά από δυο χρόνια, θα είναι και το πρώτο μας ταξίδι στο Ντουμπάι! Το ζητάει ο Φίλιππος εδώ και χρόνια και ποιος μπορεί να του αντισταθεί..; Σίγουρα όχι εγώ!», έγραψε στο post της η Σίσσυ Χρηστίδου.

Όπως θα δεις και στην gallery, μαμά και γιοι περνούν φανταστικά στο Ντουμπάι και – αν κρίνουμε από τις επιβλητικές κι εντυπωσιακές εικόνες- το ταξίδι αυτό θα τους μείνει αξέχαστο.

Το πρώτο Πάσχα μετά την απώλεια της μητέρας της

Το πρώτο Πάσχα χωρίς τη μητέρα της πέρασε φέτος η Σίσσυ Χρηστίδου. Η κυρία Μίνα έφυγε από τη ζωή στις 5 Φεβρουαρίου 2022 σκορπίζοντας θλίψη στην παρουσιάστρια και την υπόλοιπη οικογένειά της.

Η μητέρα της Σίσσυς έπασχε τα τελευταία δύο χρόνια από μυελοδυσπλαστική λευχαιμία, το «πάλεψε» αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Η ίδια η Σίσσυ Χρηστίδου, μάλιστα, είχε μοιραστεί με τους ακολούθους της στο YouTube τη δύσκολη περίοδο που βίωνε η οικογένειά της λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Από το προηγούμενο καλοκαίρι κάναμε κάποιες εξετάσεις και φάνηκε ότι κάτι δεν πηγαίνει πολύ καλά. Στην αρχή ήμασταν πιο χαλαροί, γιατί θα μπορούσε να ήταν από μια ίωση ή μία λοίμωξη. Τελικά 1η Νοέμβριου, στα γενέθλια του αδερφού, μάθαμε ότι η μαμά πάσχει από χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία, CMML λέγεται, έχω μάθει πάρα πολλά γι’ αυτήν την ασθένεια πια», εξήγησε η Σίσσυ Χρηστίδου στο βίντεο που είχε ανεβάσει στο κανάλι της στο YouTube.

Και πρόσθεσε: «Από κει και πέρα ξεκινήσαμε μια μεγάλη μάχη και γενναία. Είμαστε από την πρώτη στιγμή εδώ στην αιματολογική κλινική του Παπανικολάου στη “Στοργή” στη Θεσσαλονίκη. Εδώ περνάμε τις περισσότερες ημέρες. Κάποιες είναι καλύτερες κάποιες λιγότερο καλύτερες. Στην αρχή δεν υπήρχαν συμπτώματα, το πιάσαμε από πολύ νωρίς και αυτό είναι ένα πολύ βασικό μήνυμα που θέλω να περάσω. Ο μπαμπάς μου είναι πολύ οργανωτικός και πολύ προσεκτικός κι έτσι κάνουν εξετάσεις κάθε 6 μήνες κι εκείνος τις αρχειοθετεί κι έτσι είδαμε τα νούμερα να γίνονται λίγο διαφορετικά στις εξετάσεις της».

«Όταν είδαμε τα νούμερα αυτά τα διαφορετικά, ουσιαστικά εξελισσόταν η νόσος μπροστά στα μάτια μας», ανέφερε στη συνέχεια η παρουσιάστρια και μοιράστηκε τις πρώτες αντιδράσεις της οικογένειάς της σε αυτή την εξέλιξη. «Η είδηση σε σοκάρει, δεν μπορείς να τη διαχειριστείς εύκολα, είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα, περίεργα. Τα βάλαμε κάτω και είπαμε πάμε να παλέψουμε με το τέρας», σημείωσε.