Ο λόγος που η Μαρία Ηλιάκη έχει «εξαφανιστεί» από τα social media τις τελευταίες μέρες

Ο λόγος που η Μαρία Ηλιάκη έχει «εξαφανιστεί» από τα social media τις τελευταίες μέρες

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν στο σπίτι της τις τελευταίες ημέρες.

Η Μαρία Ηλιάκη αγαπά τα social media κι αυτό γιατί αποτελούν μία γέφυρα επικοινωνίας με τους φανς της. Ο λογαριασμός της στο Instagram έχει πάνω από 580 χιλιάδες followers, οι οποίοι είναι συντονισμένοι για κάθε της ανάρτηση. Και αυτή είναι συνήθως καθημερινή και όχι άπαξ.

Τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο, η παρουσιάστρια δεν έκανε τόσο συχνά δημοσιεύσεις και, για να απαντήσει σε όσους αναρωτήθηκαν για ποιον λόγο αυτό συμβαίνει, η Ηλιάκη έκανε σήμερα (10/5) story για εξηγήσει τι έχει μεσολαβήσει.

Όλα χάλασαν στο σπίτι της Μαρίας Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη εξήγησε με το καθιερωμένο πιο χιουμοριστικό της στυλ ότι αντιμετωπίζει μία πολύ δύσκολη κατάσταση στο σπίτι. Πολλά πράγματα τής έχουν χαλάσει, «ακόμα και όσα δε χαλάνε ποτέ», χωρίς να διευκρινίζει σε ποια ακριβώς αναφέρεται.

«Νομίζω πως ο ανάδρομος είναι κατσικωμένος στο σπίτι. Στο δικό μου το σπίτι. Έχει έρθει και κάθεται. Και με κοιτάει και γελάει. Έχουν χαλάσει… τι να σου πω! Ακόμα και πράγματα που δε χαλάνε ποτέ έχουν χαλάσει αυτές τις μέρες. Γι’ αυτό και έχω εξαφανιστεί. Δε σας έχω ξεχάσει. Αύριο το πρωί στις 9, θα σας δείξω τις ασκήσεις για τα πλαδαρά τα χέρια. Έχω πάρει οδηγίες. Είμαι έτοιμη. Αύριο το πρωί», ακούγεται να λέει στα stories της.

Το χιούμορ της Μαρίας Ηλιάκη

Αν ακολουθείς τη Μαρία Ηλιάκη, ξέρεις ότι η παρουσιάστρια συνηθίζει να έχει αυτό το πιο χιουμοριστικό ύφος και αυτό αποτελεί και έναν από τους λόγους που είναι τόσο δημοφιλής στο κοινό. Την προηγούμενη εβδομάδα, η παρουσιάστρια εμφανίστηκε σε παιχνίδια με την κόρη της -χωρίς να δείχνει την τελευταία-, την ώρα που την έβαζε να κάνει ήχους από ζώα.

«Νομίζω εξελίξαμε λίγο την κότα», ακούγεται να λέει η Ηλιάκη, ενώ η μικρή στο παρασκήνιο προσπαθεί να μιμηθεί τον ήχο του ζώου.

Τα ξεκαρδιστικά παιχνίδια της Μαρίας Ηλιάκη με την ενός έτους κόρη της