Μαρία Ηλιάκη: Η αϋπνία και το πρωινό τρολάρισμα από την κόρη της

Μαρία Ηλιάκη: Η αϋπνία και το πρωινό τρολάρισμα από την κόρη της

Η μικρή Κατερίνα χάλασε την ηρεμία της Μαρίας Ηλιάκη, μία μέρα μετά την επέτειό των 4 χρόνων γνωριμίας με τον μπαμπά, Στέλιο Μανουσάκη.

Η Μαρία Ηλιάκη έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη μονάκριβη κόρη της, Κατερίνα, κάτι το οποίο δεν κρύβει ούτε και στις συνεντεύξεις της. Η δημοσιογράφος, μάλιστα, μοιράζεται συχνά-πυκνά fun βίντεο και στιγμές από την καθημερινότητα με το μωρό της, τα οποία γίνονται viral.

Έτσι συνέβη και σήμερα, μια μέρα μετά την επέτειο 4 χρόνων σχέσης με τον μπαμπά της κόρης της, Στέλιο Μανουσάκη. Η άυπνη μαμά, Μαρία Ηλιάκη, δημοσίευσε 3 Insta Stories με μια… συζήτηση που είχε με την κορούλα της.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Το τρολάρισμα στη Μαρία Ηλιάκη και η αναχώρησή του για το Asia Express

Τα αστεία βίντεο της Μαρίας Ηλιάκη με την κορούλα της

Η Μαρία Ηλιάκη, μέσα από τα Insta Stories που ανέβασε, αποκάλυψε ότι η κόρη της ξύπνησε νωρίτερα… από ό,τι περίμενε με αποτέλεσμα να αφήσει και την ίδια άυπνη. Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος έκανε μια διαπραγμάτευση με τη μικρούλα, η οποία φαίνεται να μην ήθελε να υπακούσει.

«Γενικά, πιστεύω σε αυτήν την ηλικία εσείς τα μωρά έχετε σαν να λέμε μία διαίσθηση. Φτύνεις;», ακούγεται να λέει σε ένα από τα βίντεο η Μαρία Ηλιάκη.

Και συνεχίζει: «Μπράβο το κορίτσι μου, μπράβο η αγάπη μου, μπράβο. Τι άλλα νέα; Έτσι θα το πάμε σήμερα;».

Το ρομαντικό Πάσχα στα Χανιά και ο επικείμενος γάμος

Η Μαρία Ηλιάκη βρίσκεται στην καλύτερή της φάση τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Κάθε Σαββατοκύριακο συμμετέχει στην εκπομπή του MEGA, «Τι λες τώρα!» δίπλα στην καλή της φίλη, Κατερίνα Καραβάτου, ενώ μέσα στο καλοκαίρι πρόκειται να παντρευτεί τον αγαπημένο της, Στέλιο Μανουσάκη, στην ιδιαίτερη πατρίδα και των δύο, την Κρήτη.

https://www.instagram.com/p/Ccz-C2YstLA

Πριν τον γάμο, ωστόσο, το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε στα Χανιά το Πάσχα περνώντας στιγμές ξεκούρασης, μαζί με την κορούλα τους, η οποία στις 31 Μαΐου θα γιορτάσει τα πρώτα της γενέθλια.