Η κόρη της Jennifer Lopez, Emme, μεγάλωσε και μας θύμισε τη σταρ στα 21 της

Νατάσσα Σχοινά
Η κόρη της Jennifer Lopez, Emme, μεγάλωσε και μας θύμισε τη σταρ στα 21 της

Η Emme μάς έφερε στο μυαλό συγκεκριμένα ένα βίντεο της JLo από το 1990.

Η Ημέρα της Μητέρας γιορτάστηκε σε όλον τον πλανήτη. Παιδιά έφτιαξαν κατασκευές για τις μαμάδες τους, οι άντρες προσέφεραν λουλούδια στις συζύγους τους, αλλά πάνω απ’ όλα, κάθε μαμά δέχτηκε το πιο μεγάλο δώρο: αγάπη.

Η Jennifer Lopez είναι μία διάσημη μαμά που επίσης γιόρτασε την ημέρα, με μερικούς από τους πιο αγαπημένους της ανθρώπους. Αυτή που ξεχώρισε, όμως, ήταν η 14χρονη Emme.

Η Emme μεγάλωσε και μοιάζει με την Jennifer Lopez στα 20s της.

Η JLo, η Emme αλλά και η μεγάλη αδερφή της σταρ, Leslie Lopez, αποφάσισαν να βγουν για μία βόλτα κατά τη διάρκεια της οποίας ο φωτογραφικός φακός τις απαθανάτισε. Τα κορίτσια φαίνεται πως απόλαυσαν ένα γεύμα χωρίς τα κοντινά τους αγόρια, πέρα από τον Max που φαίνεται σε άλλη λήψη. Ο πατέρας τους, Marc Anthony, και ο αρραβωνιαστικός της τραγουδίστριας, Ben Affleck, δεν έχουμε ντοκουμέντα να έδωσαν το παρών.

https://www.instagram.com/p/CdW0MWxplOk
https://www.instagram.com/p/CdWa9rEND21

Αυτό που γρήγορα παρατηρείς, ωστόσο, στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν είναι ότι η Emme έχει μεγαλώσει πολύ πια και έχει αποκτήσει το δικό της στυλ που δεν έχει καμία σχέση με αυτό της μαμάς της -όπως είναι σήμερα-. Αντ' αυτού μοιάζει στην εικόνα της Lopez όταν βρισκόταν στα 20s. Τα σκούρα καστανά και γεμάτα μπούκλες μαλλιά της JLo της έχουν έχουν μεταφερθεί κατευθείαν στα γονίδια.

Θυμήσου την JLo το 1990 στην οντισιόν για το κωμικό σόου «In Living Color».

Όσον αφορά στο στυλ, μαμά και κόρη απέχουν πολύ. Η μεν JLo ανέκαθεν ήταν του πιο θηλυκού και σέξι αέρα, ενώ η κόρη της έχει υιοθετήσει ένα πολύ στυλάτο ανδρόγυνο look.

Ο μπαμπάς του Ben Affleck δεν ήξερε για τον αρραβώνα του αλλά η σχέση τους εξηγεί το γιατί