Ο μπαμπάς του Ben Affleck δεν ήξερε για τον αρραβώνα του αλλά η σχέση τους εξηγεί το γιατί

Νατάσσα Σχοινά
Ο μπαμπάς του Ben Affleck δεν ήξερε για τον αρραβώνα του αλλά η σχέση τους εξηγεί το γιατί
Invision

Η σχέση του Ben Affleck με τον πατέρα του έχει περάσει από πολλές δυσκολίες.

Σε προετοιμασίες γάμου βρίσκονται ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez αυτήν την περίοδο. Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες πως ο ηθοποιός τής έκανε πρόταση, με το δαχτυλίδι αρραβώνων της να έχει τραβήξει τα βλέμματα του κοινού.

Τα δημοσιεύματα θέλουν την πρώην σύζυγό του, Jennifer Garner, και τα παιδιά τους να είχαν ενημερωθεί πριν τη δημόσια ανακοίνωση, όμως, ένα ιδιαίτερο πρόσωπο στη ζωή του Affleck δε γνώριζε τίποτα: ο μπαμπάς του, Timothy Affleck.

Η δήλωση του Timothy Affleck για τον αρραβώνα του γιου του με την Jennifer Lopez

Την ώρα που όλος ο πλανήτης περιμένει τον περιβόητο γάμο της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck, ο μπαμπάς του σταρ έκανε μία δήλωση στη Sun σχετικά με τις χαρές του γιου του: «Έχω να του μιλήσω πολύ καιρό, αλλά, αν αυτά που διαβάζω ισχύουν, περνάνε πολύ καλά μαζί. Είναι πολύ απασχολημένος με τις νέες του δραστηριότητες. Δουλεύει πολύ, κάτι για το οποίο κανείς δε φαίνεται να νοιάζεται. Τους ενδιαφέρει μόνο το ρομάντζο».

Όσο απασχολημένος κι αν είναι κάποιος, βέβαια, βρίσκει χρόνο για να πει στους γονείς του ότι πρόκειται να παντρευτεί. Αν, βέβαια, έχουν καλές σχέσεις…

Όλα όσα γνωρίζουμε για το δαχτυλίδι αρραβώνων που έδωσε ο Ben Affleck στην Jennifer Lopez

Η ταραχώδης σχέση του Ben Affleck με τον μπαμπά του

Η σχέση του Ben Affleck με τον μπαμπά του δεν ήταν καλή ήδη από όταν ο 49χρονος ηθοποιός ήταν μικρός. Σε συνέντευξή του με τον Howard Stern, τον αποκάλεσε, μάλιστα, «δυνατό, θυμωμένο άντρα».

Ο Timothy Affleck ήταν απών από τη ζωή του ηθοποιού και αντιμετώπιζε προβλήματα με τον εθισμό του στο αλκοόλ. Ο σταρ ένιωθε πως ο μπαμπάς του δεν τον συμπαθούσε ιδιαίτερα, παρόλα αυτά, προσπαθούσε να τον δικαιολογήσει, γιατί ήθελε να τον παρουσιάζει ως ήρωα αλλά και γιατί σε έναν βαθμό είχε στο μυαλό του ως παιδί ότι οι γονείς έχουν δίκιο.

https://www.instagram.com/p/CPtZDVeDY_E

Όταν, τελικά, ο Timothy Affleck κατάφερε να αφήσει το ποτό πίσω του, τα πράγματα έφτιαξαν, όμως, ακόμα και με 30 χρόνια νηφαλιότητας, δεν αλλάζει την επίπτωση που είχε αυτό στη ζωή και στην ψυχοσύνθεση του γιου του. «Αυτό δεν αλλάζει την πραγματικότητα του τι συνέβη σε εμένα και δε σημαίνει ότι πρέπει να το συγχωρήσω», έχει πει ο Ben Affleck.

Έπειτα, ωστόσο, προσπάθησε να κατανοήσει λίγο πιο «βαθιά» πώς κατέληξε μέθυσος ο μπαμπάς του και ομολόγησε κάποια τραγικά γεγονότα που είχαν συμβεί στη ζωή του τα προηγούμενα χρόνια.

«Όταν κοιτάζω τη ζωή του, δύο χρόνια πριν ο πατέρας μου παντρευτεί, η μητέρα του είχε αυτοκτονήσει. Τον επόμενο χρόνο, ο αδερφός του αυτοκτόνησε. Ο πατέρας του τον χτυπούσε σε όλη του τη ζωή. Είχε μία απίστευτα τραυματική ζωή. Το πώς έχει επανακάμψει μετά από αυτά στον βαθμό που το έχει κάνει, είναι αξιοσημείωτο. Επίσης καταλαβαίνω ότι το αλκοόλ είχε να κάνει με αυτό. Επίσης καταλαβαίνω ότι ήταν επίπονο για εμένα», δήλωσε.