Δίκη Depp - Heard: Η φωτογραφία που δε χρησιμοποιήθηκε ποτέ, η δικηγόρος του Johnny και η Kate Moss

Νατάσσα Σχοινά
Δίκη Depp - Heard: Η φωτογραφία που δε χρησιμοποιήθηκε ποτέ, η δικηγόρος του Johnny και η Kate Moss

O Johnny Depp στη δίκη με την Amber Heard

AP

Την ώρα που η δίκη έχει διακόψει για μερικές μέρες, τρία είναι τα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα σχετικά με αυτή. 

Οι ισχυρισμοί, οι κατηγορίες και οι αποκαλύψεις στη δίκη του Johnny Depp με την Amber Heard δε σταματούν. Περιστατικά ψυχολογικής βίας, σωματικής και σεξουαλικής κακοποίησης φτάνουν στη δημοσιότητα κάνοντας το κοινό να παρακολουθεί μη μπορώντας να πιστέψει ώρες – ώρες αυτά που συμβαίνουν σε κοινή θέα.

Την ώρα που το δικαστήριο έχει διακόψει για μία εβδομάδα και μέχρι να επιστρέψει στις 16 Μαΐου, λεπτομέρειες αναλύονται και μπαίνουν στο μικροσκόπιο.

Η φωτογραφία της Amber Heard που δεν μπόρεσε να χρησιμοποιήσει η ομάδα της

Η Amber Heard και η ομάδα της ήθελαν να παρουσιάσουν μία φωτογραφία της ηθοποιού με ματωμένο χείλος στο δικαστήριο. Η Heard ισχυρίζεται πως αυτή είναι το αποτέλεσμα μίας επίθεσης του Depp, η οποία, μάλιστα, περιλαμβάνει και ένα σημείωμα που, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ανήκει στον ηθοποιό και λέει «Θα επιστρέψω».

Αυτόν τον ισχυρισμό έκανε η Heard, όμως, η δικαστής δεν την άφησε να χρησιμοποιήσει τη φωτογραφία ως αποδεικτικό στοιχείο γιατί δεν την απέστειλε εγκαίρως, σύμφωνα με το TMZ.

Οι φημολογίες περί σχέσης με τη δικηγόρο του

Τα τελευταία 24ωρα έχει κυκλοφορήσει η φήμη ότι ο Johnny Depp έχει σχέση με μία από τις δικηγόρους του, την Camille M. Vasquez. Η νομικός ειδικεύεται σε δικαστικές διαφορές και παραβιάσεις συμβολαίων και τώρα υπερασπίζεται τον ηθοποιό απέναντι στους ισχυρισμούς της Heard.

Υπήρχαν, ωστόσο, κάποιοι που παρατήρησαν μία πιο φιλική και οικεία διάθεση μεταξύ του ηθοποιού και της δικηγόρου. Το TMZ διέψευσε τη φημολογία λέγοντας πως ο Depp έχει έρθει κοντά με όλη την ομάδα του, εξ ου και οικειότητα που βλέπει το κοινό. Δεν ήταν λίγοι, βέβαια, εκείνοι που το θεώρησαν δεδομένο και άρχισαν να δηλώνουν και την αμέριστη υποστήριξή τους στο υποτιθέμενο ζευγάρι.

Η κατάθεση της Kate Moss

Την ώρα της κατάθεσής της, η Amber Heard φαίνεται πως έκανε ένα λάθος που πιθανώς να της στοιχήσει. Η ηθοποιός, για να υποστηρίξει τα λεγόμενά της ότι ο σταρ ήταν βίαιος, επικαλέστηκε ένα περιστατικό, στο οποίο ισχυρίζεται πως ο Depp είχε σπρώξει από τις σκάλες την πρώην του, Kate Moss. Μέχρι πριν από αυτό, καθώς ο Depp και η Moss είναι φίλοι, το μοντέλο δε θα κατέθετε στη δίκη, όμως, με την αναφορά της Heard στο όνομά της, ο δρόμος φαίνεται να ανοίγει.

2022 MET Museum Costume Institute Benefit Gala

Πότε θα τελειώσει η δίκη του Johnny Depp με την Amber Heard