Πότε θα τελειώσει η δίκη του Johnny Depp με την Amber Heard

Νατάσσα Σχοινά
Πότε θα τελειώσει η δίκη του Johnny Depp με την Amber Heard

Ο Johnny Depp στη δίκη με την Amber Heard

AP

Η δίκη που άρχισε στις 11 Απριλίου έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη.

Η δίκη μεταξύ του Johnny Depp και της Amber Heard γίνεται κοινή θέα και παρακολουθείται από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον πλανήτη. Οι δύο ηθοποιοί εξαπολύουν καθημερινά κατηγορίες ο ένας στον άλλον με βαριούς ισχυρισμούς κακοποίησης από τη μία πλευρά στην άλλη.

Ο μεν Depp ξεκίνησε τη δίκη για να αποκαταστήσει το όνομά του, το οποίο επλήγη από το κείμενο που είχε γράψει η Heard στη Washington Post όπου ανέφερε πως επιβίωσε από ενδοοικογενειακή βία, χωρίς να ονοματίζει τον ηθοποιό αλλά με όλους να γνωρίζουν για ποιον μιλούσε.

Johnny Depp και Amber Heard δεν περπατούν ποτέ κοντά ο ένας στον άλλον στο δικαστήριο

Κατά τη διάρκεια της δίκης, πολλοί μάρτυρες έχουν ανέβει να καταθέσουν. Η ομάδα του Depp κάλεσε ανθρώπους που ισχυρίζονται ότι παρευρέθηκαν σε περιστατικά βίας κατά του ηθοποιού από την πρώην σύζυγό του ή, ακόμα κι αν δεν ήταν μπροστά, καταθέτουν ότι έχουν δει σημάδια στο πρόσωπο του σταρ. Μία ψυχολόγος από την πλευρά του, μάλιστα, διέγνωσε τη Heard με δύο διαταραχές προσωπικότητας: οριακή διαταραχή προσωπικότητας και ιστριονική ή δραματική διαταραχή προσωπικότητας.

Η Heard, από την άλλη, ισχυρίστηκε ότι έχει δεχτεί μέχρι και σεξουαλική επίθεση με μπουκάλι από τον ηθοποιό, ενώ η δική της ψυχολόγος είπε πως δε διέγνωσε καμία από τις παραπάνω διαταραχές, αντ’ αυτού ισχυρίστηκε ότι η σταρ έπασχε από PTSD (Post Traumatic Stress Disorder) λόγω της κακοποίησης που υπέστη από τον ηθοποιό.

Πότε θα τελειώσει η δίκη;

Στην παρούσα φάση, το δικαστήριο που άρχισε στις 11 Απριλίου στο Fairfax έχει διακόψει λόγω μίας σύγκρουσης προγραμματισμού εξαιτίας ενός συνεδρίου και επανέρχεται στις 16 Μαΐου, οπότε και κατά πάσα πιθανότητα θα εξεταστεί η Heard και από την ομάδα του Depp. Όσο για το τέλος της δίκης, αυτό θα έρθει την Παρασκευή 27 Μαΐου με τα καταληκτικά επιχειρήματα.