Η Ιωάννα Παλιοσπύρου κάνει μία νέα θεραπεία στην Γαλλία και μας εξηγεί γιατί είναι χαρούμενη

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου κάνει μία νέα θεραπεία στην Γαλλία και μας εξηγεί γιατί είναι χαρούμενη

Έχοντας βγάλει πια την μάσκα της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρίσκεται στην Γαλλία για μία νέα θεραπεία που αφορά στην αποκατάσταση των εγκαυμάτων της. 

Μετά από τα χιλιάδες μηνύματα αγάπης και την υποστήριξη που έλαβε από γνωστούς και άγνωστους της, με αφορμή την αποκαλυπτική συνέντευξή της στον Σταύρο Θεοδωράκη, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, προσπαθεί να ξανακερδίσει τη ζωή της. Και μας στέλνει ένα αισιόδοξο μήνυμα από την Γαλλία, όπου και βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες, για μία ακόμη σημαντική θεραπεία.

https://www.instagram.com/p/CdT-h7MsgF1

«Έχω δει βελτίωση και έχω ηρεμήσει...»

Η Ιωάννα χωρίς την μάσκα της, φορώντας τα ακουστικά της, περπατά χαλαρά, ανάμεσα στην κατάφυτη περιοχή στην περιοχή Avene στην κεντρική Γαλλία, όπου βρίσκεται εδώ και χρόνια ένα υπερσύγχρονο κέντρο με ιαματικά λουτρά. Δεν αφορά μόνο αισθητικού περιεχομένου ή καλλωπισμού περιπτώσεις. Αφορά και στην αποκατάσταση σοβαρών εγκαυματιών. Για την επούλωση των τραυμάτων, αλλά και για την ενίσχυση των μοσχευμάτων, μέσω ειδικών θεραπειών.

Η Ιωάννα αρχικά στην ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο Instagram, διευκρίνησε πως ένα παρόμοιο κέντρο αποκατάστασης για την δική της περίπτωση δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Και όπως είπε χαρακτηριστικά δίνοντας και ένα αισιόδοξο μήνυμα για την πορεία της υγείας της: «Αυτό το κέντρο μου το συνέστησαν οι Γάλλοι γιατροί μου και είναι η δεύτερη φορά που έρχομαι για τις υδροθεραπείες που αφορούν στα εγκαύματα μου. Είχα δει βελτίωση την πρώτη φορά. Με έχει βοηθήσει και στα σημάδια στο δέρμα μου που έγιναν πιο λευκά, αλλά και στην ελαστικότητα που αφορά στα μοσχεύματα».

Συνέχισε φυσικά να μας εξηγεί και το πόσο ευεργετική ψυχικά και συναισθηματικά είναι η όλη διαδικασία. Η περιοχή όπου βρίσκονται οι ιαματικές πηγές, είναι ένας μικρός παράδεισος. Και η Ιωάννα δηλώνει πως αυτό είναι σημαντικό για την αποκατάσταση της, γιατί είναι χαλαρή, ήρεμη και χαρούμενη. Η ψυχολογική της κατάσταση έχει πια αλλάξει και όλα πήραν τον δρόμο τους για τη νέα της ζωή.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Συνοδοιπόρο στη ζωή πρέπει να έχουμε την ελπίδα για να σηκωνόμαστε ξανά»