Η Μαίρη Συνατσάκη αποκαλύπτει τον λόγο που απέχει από τα social media τον τελευταίο καιρό

Ιωάννα Τζανή
Η Μαίρη Συνατσάκη αποκαλύπτει τον λόγο που απέχει από τα social media τον τελευταίο καιρό

Οι followers της ανησυχούν, αλλά εκείνη ξεκαθαρίζει πως είναι καλά.

Τον τελευταίο καιρό, και συγκεκριμένα από το Πάσχα, η Μαίρη Συνατσάκη απέχει από τα social media και ανεβάζει σπάνια stories και posts, με αποτέλεσμα οι followers της να έχουν ανησυχήσει, καθώς η παρουσιάστρια δεν τους είχε συνηθίσει έτσι!

Η Μαίρη συνήθιζε να μοιράζεται πολλές προσωπικές της στιγμές με τους fans της, γι' αυτό και αυτή η αλλαγή κίνησε τις υποψίες ότι... κάτι δεν πάει καλά.

Το μυστηριώδες story της Μαίρης Συνατσάκη: «Όλα καλά εδώ στο κρεβατάκι μου»

Η Μαίρη Συνατσάκη άφησε έναν γρίφο να αιωρείται...

Η παρουσιάστρια θέλησε μέσα από μερικά Insta stories της να εξηγήσει στον κόσμο τον λόγο που έχει «εξαφανιστεί» από τα social media, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι είναι καλά και ευχαριστώντας τους για το ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα, η Μαίρη Συνατσάκη ανέφερε:

«Καλημέρα αγαπημένοι μου άνθρωποι, όσοι είσαστε εδώ ακόμα. Ευχαριστώ πάρα πολύ που μου στέλνετε κάθε μέρα "Πού είσαι; Μαίρη είσαι καλά; Άμα δεν είσαι καλά πάρε τον χρόνο σου! Μην πιέζεσαι". Το εκτιμώ απεριόριστα, σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Είμαι καλά. Και τρέχω με πολλά και διάφορα πράγματα αυτή την περίοδο, αλλά η βάση είναι καλή και θα προσπαθήσω να επανέλθω λίγο. Απλά μου έχει πάρει το μυαλό η ζωή και δεν προλαβαίνω να ανεβάσω πολλά πράγματα εδώ. Αλλά είμαι καλά και σας ευχαριστώ».

Τα όσα είπε η Μαίρη, ωστόσο, μας κίνησαν την περιέργεια σχετικά με το τι αλλαγές ή νέα ξεκινήματα ετοιμάζεται να κάνει στη ζωή της, δεδομένου ότι είναι ήδη παραπάνω από έναν χρόνο με τον σύντροφό της, Ίαν Στρατή. Από την άλλη, μπορεί αυτά τα πράγματα στα οποία αναφέρθηκε να αφορούν στον επαναπροσδιορισμό των στόχων και των θέλω της. Ό,τι κι αν είναι, το θέμα είναι πως είναι καλά και δίνει το μήνυμα ότι δε χρειαζόμαστε τα social media για να είμαστε ευτυχισμένες.

Το μυστηριώδες story της Μαίρης Συνατσάκη το Πάσχα

Το φετινό Πάσχα ήταν αρκετά διαφορετικό για τη Μαίρη Συνατσάκη. Η παρουσιάστρια, επιχειρηματίας και Instagrammer, εξαφανίστηκε κυριολεκτικά τις ημέρες αυτές από τα social media.

Η 37χρονη έκανε ένα story στο Instagram, το οποίο ήταν αινιγματικό και έκανε τους fans της να απορούν αν η Μαίρη αποφάσισε απλά να μείνει στο σπίτι ή αν είχε λόγο να παραμείνει στο κρεβάτι, όπως έγραψε και η ίδια:

«Ε, παιδιά εδώ είμαι αυτό το ιδιαίτερο Πάσχα. Εύχομαι πραγματικά να τα περάσατε μούρλια. Ευχαριστώ και για το ενδιαφέρον, όλα καλά εδώ στο κρεβατάκι μου», έγραψε χαρακτηριστικά στο story της η Συνατσάκη.

sinatsaki-(2).jpg

Άφαντος ήταν όμως στα social media και ο Ίαν Στρατής, ο οποίος βέβαια συνηθίζει να κρατά μια μεγαλύτερη απόσταση από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Το τελευταίο post του Ίαν ήταν άλλωστε το cover που έκανε με τη Μαίρη στο νέο τους σπίτι.