Η Αγγελική Νικολούλη με νέα στοιχεία και νέο αποκαλυπτικό τρέιλερ για την υπόθεση Πισπιρίγκου

Κατερίνα Μπούσιου
Η Αγγελική Νικολούλη με νέα στοιχεία και νέο αποκαλυπτικό τρέιλερ για την υπόθεση Πισπιρίγκου

Παρέμβαση εισαγγελέα, επικαλείται στο τρέιλερ της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» η δημοσιογράφος. 

Το δεύτερο τρέιλερ της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη μέσα σε λίγα μόλις 24ωρα, δίνει το στίγμα για νέα στοιχεία που προέκυψαν στην δημοσιογραφική έρευνα του «Φως στο Τούνελ». Και δεν αναφέρεται μόνο στην ήδη κρατούμενη μητέρα των 3 κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Τι προέκυψε και άλλαξε το τρέιλερ η Αγγελική;

Στο πρώτο τρέιλερ της εκπομπής, το οποίο βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα στις αρχές της εβδομάδας, είχαμε στο πρώτο πλάνο, εκτός από την φωτογραφία του πατέρα των 3 κοριτσιών της Πάτρας, Μάνο Δασκαλάκη, μία κόκκινη γραμμή. Συμβολική για τις σχέσεις με την Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά και τις έρευνες που συνεχίζονται τόσο για τον θάνατο της Μαλένας, όσο και της Ίριδας. Για να βγουν τα τελικά πορίσματα και να δούμε αν και τα δύο αδελφάκια της Τζωρτζίνας, «έφυγαν» από την ζωή, από παρόμοια αιτία.

https://www.instagram.com/p/CdaoOWpoMfa

Φαίνεται όμως ότι μέσα σε λίγα 24ωρα, προέκυψαν νέα στοιχεία από την έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη και των συνεργατών της, που μάλιστα όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ, προκάλεσαν και την παρέμβαση του εισαγγελέα. Το σπικάζ είναι κατατοπιστικό: «Μία συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ της Πάτρας ενώνει τα σκόρπια κομμάτια του παζλ και «καίει» όχι μόνο την κατηγορούμενη «μητέρα», αλλά και άλλα πρόσωπα…» Αυτό σημαίνει ότι εκτός από την Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένουμε συλλήψεις και για άλλα άτομα του οικείου της περιβάλλοντος; Κανείς προς το παρόν δεν μπορεί να προβλέψει αν δεν δούμε την εκπομπή, απόψε στις 23.20.

https://www.instagram.com/p/CddYVXqINVx

Σύμφωνα πάντως με την εκπομπή «Mega ενημέρωση», η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε αποκρύψει πως έκανε αναζητήσεις στο διαδίκτυο που αφορούσαν κατασταλτικές ουσίες, ενώ την ίδια στιγμή μετά τον θάνατο της Μαλένας, η αδελφή της Ρούλας, Δήμητρα Πισπιρίγκου, είχε γράψει και είχε τραγουδήσει ένα ραπ τραγούδι που αναφερόταν στον θάνατο της Μαλένας. Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας το παρουσίασαν σοκαρισμένοι σήμερα στην εκπομπή τους και αναρωτήθηκαν για τους στίχους: «Σου ζητώ αν με κοιτάς από ψηλά, έλα μία νύχτα πάλι εδώ ξανά. Να σε πάρω μία ακόμη αγκαλιά και να σου πω όσα δεν πρόλαβα εκείνη την βραδιά».

Το κοινό πάντως περιμένει με αγωνία. Ειδικά όσοι παρακολουθούν ανελλιπώς τις εκπομπές της Αγγελικής Νικολούλη, έχουν μάθει να «διαβάζουν» τα σημάδια πίσω από τις εικόνες και να υποψιάζονται τις εξελίξεις. Η δημοσιογράφος δημοσίευσε και ένα τρίτο τρέιλερ, παραλλαγή του προηγούμενου, για τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Σωτήρη Τσαφούλια εσύ το έκανες το τρέιλερ»; Tο Φως στο Τούνελ επιστρέφει & η Νικολούλη αποθεώνεται