Το Φως στο Τούνελ επέστρεψε με μια κόκκινη γραμμή και τον Μάνο Δασκαλάκη στο νέο τρέιλερ

Πατούλια Κατερίνα
Το Φως στο Τούνελ επέστρεψε με μια κόκκινη γραμμή και τον Μάνο Δασκαλάκη στο νέο τρέιλερ

Το νέο τρέιλερ για το Φως στο Τούνελ της 13ης Μαΐου φανερώνει πως η Αγγελική Νικολούλη θα ασχοληθεί ξανά με το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

H Παρασκευή απέχει μόνο δύο εικοσιτετράωρα και η Αγγελική Νικολούλη έχει ήδη ετοιμάσει το ραντεβού με τους τηλεθεατές στο Φως στο Τούνελ αυτής της εβδομάδας.

Στις 23.20 το βράδυ της Παρασκευής, η Νικολούλη επιστρέφει με την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα και το νέο τρέιλερ είναι ανατριχιαστικό, βάζοντας στο κάδρο και τον Μάνο Δασκαλάκη.

Τα μηνύματα που «καίνε» Μάνο και Ρούλα

Τις τελευταίες ημέρες, το θρίλερ με τα τρία νεκρά κορίτσια στην Πάτρα έχει ξαναέρθει στο προσκήνιο μιας και τα μηνύματα που αποκάλυψε η εφημερίδα Μπαμ, τα οποία είχε ανταλλάξει το πρώην ζευγάρι, προκαλούν εντύπωση.

«Κάθε φορά που χωρίζουμε θα έχουμε μία απώλεια;», γράφει χαρακτηριστικά ο Μάνος Δασκαλάκης στη Ρούλα Πισπιρίγκου με τον δικηγόρο της κατηγορούμενης ως μητροκτόνου να αποδίδει τα μηνύματα σε συναισθήματα και όχι σε γεγονότα:

«Τα μηνύματα περιγράφουν περισσότερο σκέψεις και συναισθήματα παρά γεγονότα που μπορούν να αξιοποιηθούν δικαστικά. Μετά και την περίοδο της καραντίνας που επιδείνωσε τις ενδοοικογενειακές σχέσεις, είναι μέσα στα πλαίσια νομίζω αυτοί οι διάλογοι. Το τι έχουν στο μυαλό τους δύο άνθρωποι που μιλούν όταν γράφουν όσα γράφουν, αυτά είναι ερμηνείες που θα δώσουν οι ίδιοι. Τα έχω συζητήσει αυτά τα στοιχεία με την πελάτισσά μου. Διατύπωνε την ανησυχία ο Μάνος ότι μπορεί να έκανε κακό στον εαυτό της. Αυτό, σύμφωνα με την εντολέα μου, εξέφραζε ο Μάνος Δασκαλάκης με το μήνυμα περί απώλειας. Θα ήταν ενδιαφέρον να ερωτηθεί η πλευρά Δασκαλάκη τι εννοούσε όταν έστειλε το συγκεκριμένο μήνυμα», τόνισε ο δικηγόρος Παπαδόπουλος.

«Σωτήρη Τσαφούλια εσύ το έκανες το τρέιλερ»; Tο Φως στο Τούνελ επιστρέφει & η Νικολούλη αποθεώνεται

Από τη μεριά του, ο Μάνος Δασκαλάκης υποστήριξε πως η ατάκα του αυτή αφορούσε στην άγνωστη ως σήμερα απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου και όχι στην απώλεια των τριών παιδιών του ενώ ξεκαθάρισε ότι δε συνδέει την εν λόγω επικοινωνία με τον θάνατο της Μαλένας με την Τζωρτζίνα, αφού εκείνη την περίοδο ήταν ακόμη ζωντανή και νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο ενώ η Ίριδα είχε ήδη φύγει από τη ζωή.

Στο νέο τρέιλερ μπαίνει στο κάδρο και ο Μάνος Δασκαλάκης

Απουσιάζει η Ρούλα Πισπιρίγκου από το νέο τρέιλερ για το Φως στο Τούνελ αλλά η κόκκινη γραμμή και η παρουσία του Μάνου Δασκαλάκη, έκανε τους fans της Νικολούλη στο Twitter να απορούν.

H μουσική με την οποία έχει ντυθεί το νέο τρέιλερ είναι ντυμένη με τη μουσική του Ludovico Einaudi και το Experience μας βάζει στο κλίμα όσων θα ειπωθούν στην εκπομπή.

Από την άλλη, τα σχόλια στο Twitter μιλούν για νέες αποκαλύψεις.