Οι αποκαλύψεις της Ήβης Αδάμου για τη συμμετοχή της στη Eurovision και τα σχόλια για την Ανδρομάχη

Ιωάννα Τζανή
Οι αποκαλύψεις της Ήβης Αδάμου για τη συμμετοχή της στη Eurovision και τα σχόλια για την Ανδρομάχη

«Δεν είχα άγχος στη Eurovision», αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (13/5) η Ήβη Αδάμου, η οποία σχολίασε τις χθεσινές εμφανίσεις της Eurovision, μεταξύ αυτών και την εκπρόσωπο της Κύπρου, Ανδρομάχη.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε επίσης στο πώς βίωσε η ίδια την εμπειρία της, καθώς διαγωνίστηκε κι εκείνη το 2012 στη Eurovision με το τραγούδι «La La Love».

Τώρα και η Ήβη Αδάμου τρολάρει τον Μιχάλη Κουινέλη που έμαθε να κάνει story

Η τραγουδίστρια μίλησε με υποστηρικτικά σχόλια για την Ανδρομάχη, ξεκαθαρίζοντας ότι βρήκε πολύ καλή την ερμηνεία της. «Η Ανδρομάχη ήταν γλυκύτατη, ήταν πάρα πολύ ωραία, το τραγούδι μού άρεσε πάρα πολύ. Είχε όλη την όρεξη, λυπάμαι πάρα πολύ που δεν πέρασε η Κύπρος. Στενοχωρήθηκα και μου έκανε και εντύπωση. Τραγουδάει πάρα πολύ ωραία», είπε χαρακτηριστικά η Ήβη.

Πώς βίωσε η Ήβη Αδάμου τη συμμετοχή της στη Eurovision

Με αφορμή τα σχόλια που έγιναν περί άγχους της Ανδρομάχης στον χθεσινό ημιτελικό, η Ήβη Αδάμου αποκάλυψε ότι η ίδια δεν αγχώθηκε καθόλου όταν εκπροσώπησε την Κύπρο στον διαγωνισμό και εστίασε στο να δώσει τον καλύτερό της εαυτό. Άλλωστε, το νεαρό της ηλικίας της τότε (ήταν μόλις 18 ετών) βοήθησε στο να περάσει λίγο... yolo την όλη διαδικασία.

«Εγώ στην πρώτη μου πρόβα είχα αγχωθεί πολύ γιατί ήταν η πρώτη φορά που θα ανέβαινα σε αυτή τη σκηνή, θα τραγουδούσα με αυτό το μικρόφωνο και θα άκουγα με αυτόν τον ήχο. Και θα το έκανα όλο επί σκηνής πρώτη φορά εκεί, σε έναν τεράστιο χώρο με πάρα πολύ κόσμο γύρω μου και έλεγα "Παναγία μου, τι είναι αυτό;"», εξομογογήθηκε αρχικά η 28χρονη τραγουδίστρια.

Και πρόσθεσε:

«Πάντα η Eurovision αξίζει τον κόπο, είναι μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία. Πέρασα πάρα πολύ ωραία. Εγώ ήθελα να κάνω απλά ό,τι καλύτερο μπορούσα και πραγματικά το έζησα. Ήμουν και λίγο αφελής γιατί ήμουν 18 ετών. Δεν είχα άγχος»

Η Ήβη Αδάμου εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision το 2012 με το τραγούδι «La La Love», κατακτώντας την 16η θέση.

Πηγή φωτογραφιών: @iviadamou_