Τώρα και η Ήβη Αδάμου τρολάρει τον Μιχάλη Κουινέλη που έμαθε να κάνει story

Νατάσσα Σχοινά
Τώρα και η Ήβη Αδάμου τρολάρει τον Μιχάλη Κουινέλη που έμαθε να κάνει story

Ο Μιχάλης των Stavento μπήκε στον φανταστικό κόσμο των stories.

Κάπου θα έχει πάρει το μάτι σου ότι ο Μιχάλης Κουινέλης έμαθε να κάνει story στο Instagram. Η αποκάλυψη έγινε μέσω του ιδίου, την ώρα που πληθώρα από stories έφτανε στο feed.

Αυτό που εκ των πραγμάτων έχεις παρατηρήσει αν έχει δει έστω και ένα από αυτά τα stories, είναι ότι ο Μιχάλης των Stavento ακολουθεί ένα πολύ συγκεκριμένο μοτίβο στον τρόπο με τον οποίο φτιάχνει τα βίντεο που ανεβάζει: Ξεκινάει ενημερώνοντας το κοινό… πως κάνει story!

Σαφώς και το θέαμα έχει πολύ πλάκα, καθώς ο ενθουσιασμός του για τη νέα του ικανότητα δεν κρύβεται και, εκεί που είχαμε οριακά αρχίσει να κάνουμε story όπως ο Κουινέλης, μπήκε και η Ήβη Αδάμου στο παιχνίδι και άρχισε να τον τρολάρει. Πολύ γλυκιά όπως πάντα, όμως, διασκέδασε κι εκείνη λίγο με τον καλό της που «όπου δει story, ορμάει».




«-Story.

-Τι; Κάνεις story; Story.

-Όπου βλέπει story, ορμάει», ακούγονται να λένε μεταξύ τους στο βίντεο.





Η ανακοίνωση των stories του Μιχάλη Κουινέλη

Την πρώτη φορά που ο Μιχάλης Κουινέλης βομβάρδισε το Instagram με τα stories του ήταν σε ένα από τα επεισόδια του X-Factor. Την ώρα που βρισκόταν στο πλατό, ο ράπερ άρχισε να ανεβάζει story και να ενημερώνει το κοινό για τη νέα του γνώση. Γρήγορα, η Μαρίζα Ρίζου που βρισκόταν δίπλα του μπήκε στο «παιχνίδι» και άρχισε να του διδάσκει πώς να βάζει φίλτρα, κάτι που πολύ είχε ενθουσιάσει τον ράπερ, ενώ ο Στέλιος Ρόκκος ξάπλωσε πάνω στον ώμο του την ώρα που ο ράπερ (ξανα)έλεγε ότι έμαθε να κάνει story.



Τότε είχε εμφανιστεί και η Ήβη Αδάμου. «Κάνω story. Ήρθε το μωρό. Δε σταματάω να κάνω story», είπε ο ράπερ, ωστόσο, δεν την έκανε tag και ακολούθησε νέο story. «Κάνω story. Δεν έκανα tag. Tag το μωρό δεν το ‘κανα», είχε πει.

Δες περισσότερες φωτογραφίες του ζευγαριού στην παρακάτω gallery.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Μιχάλης Κουινέλης έμαθε να κάνει story και τον αγαπήσαμε λίγο περισσότερο

Ήβη Αδάμου και Μιχάλης Κουινέλης σε εξόρμηση στη θάλασσα - Η σπάνια photo με την κόρη τους, Ανατολή

Ήβη Αδάμου: «Δεν σηκώνω κουβέντα για τον Μιχάλη»-Η αποκάλυψη για την κόρη της και τον Stavento