Έχασε το μωρό που περίμενε η Britney Spears και στο μήνυμά της παραδέχτηκε το λάθος που έκανε

Έχασε το μωρό που περίμενε η Britney Spears και στο μήνυμά της παραδέχτηκε το λάθος που έκανε

H Britney με τον αρραβωνιαστικό της

Η αποβολή γέμισε θλίψη της 40χρονη Brintey Speras και τον αγαπημένο της Sam Asghari. 

Δύσκολες ώρες περνάει η 40χρονη Britney Spears, η οποία σε κοινή δήλωση με τον αρραβωνιαστικό της Sam Asghari ανακοίνωσε πως απέβαλε. Η τραγουδίστρια είχε ανακοινώσει πριν ένα μήνα πως είναι έγκυος στο μωρό- θαύμα της.

Η δήλωση και το λάθος:

https://www.instagram.com/p/CdjQLP6vzCW

Στην ανακοίνωσή της η Britney δεν έκρυψε τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει ενώ ταυτόχρονα παραδέχτηκε πως αυτή η πρόωρη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της ίσως ήταν λάθος αλλά έγινε εξαιτίας του ενθουσιασμού της:

«Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε πως χάσαμε το μωρό θαύμα μας, νωρίς στην εγκυμοσύνη. Είναι μια στιγμή καταστροφής για κάθε γονιό και ίσως έπρεπε να έχουμε περιμένει να ανακοινώσουμε την εγκυμοσύνη πιο μετά, αλλά ενθουσιαστήκαμε και θέλαμε να μοιραστούμε τα καλά νέα». Θα προσπαθήσουμε να μεγαλώσουμε την όμορφη οικογένειά μας και είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξή σας. Σας ζητούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Η Spears και ο 28χρονος Sam Asghari ανακοίνωσαν τον Απρίλιο ότι ετοιμάζονται να γίνουν γονείς.

Η Britney έχει αποκτήσει δύο γιους, τον Sean Preston και τον Jayden James, 16 και 15 ετών σήμερα με τον πρώην της Kevin Federline.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2016 όταν ο Sam Asghari έπαιξε στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Slumber Party» της Britney Spears. Η τραγουδίστρια δέχτηκε πρόταση γάμου από τον personal trainer-μοντέλο τον Σεπτέμβριο του 2021, ύστερα από σχεδόν πέντε χρόνια σχέσης.

Ο Asghari στάθηκε στο πλευρό της Spears την περίοδο που αγωνιζόταν για να βάλει οριστικό τέλος στη σχεδόν 14χρονη κηδεμονία του πατέρα της, η οποία τελικά τερματίστηκε τον Νοέμβριο του 2021.

H απόφαση να γίνει ξανά μαμά και η δήλωση του συντρόφου της

«Ο γάμος και τα παιδιά αποτελούν φυσική εξέλιξη μιας δυνατής σχέσης γεμάτης αγάπη και σεβασμό. Η πατρότητα είναι κάτι που πάντα ήθελα και δεν την παίρνω ελαφρά, είναι η πιο σημαντική δουλειά που θα κάνω», είχε γράψει χαρακτηριστικά ο Sam στην ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Spears, επιβεβαιώνοντας τα ευχάριστα νέα.

Η Spears αρραβωνιάστηκε τον Sam τον Σεπτέμβριο του 2021 ενώ πριν λίγες ημέρες η Britney είχε ανακοινώσει πως όρισε ημερομηνία γάμου, χωρίς να αποκαλύπτει πότε θα γίνει το μυστήριο.

Από την ώρα της ανακοίνωσης της αποβολής, το ποστ της τραγουδίστριας ξεπέρασε το 1,3 εκατομμύρια Likes ενώ η Paris Hilton ήταν από τους πρώτους διάσημους που με ένα μήνυμα έδειξαν τη συμπαράστασή τους στην Britney γράφοντας:

paris.JPG

Η λεπτομέρεια που δε γνωρίζαμε για το παιδί που περιμένει η Britney Spears

«Λυπάμαι για την απώλειά σου αδερφούλα, είμαι πάντα εδώ για σένα, σου στέλνω πολλή αγάπη», τόνισε χαρακτηριστικά ενώ ο αρραβωνιαστικός της Britney σχολιάσε πως σύντομα θα αποκτήσουν το μωρό τους ενώ πρόσφατα είχε τονίσει πως η αγαπημένη του έπρεπε να έχει μείνει έγκυος πριν τρία χρόνια.

«Για να είμαι ειλικρινής, η εγκυμοσύνη έπρεπε να είχε συμβεί τρία χρόνια πριν. Όταν είσαι σε σχέση με κάποιον που είσαι πραγματικά ερωτευμένος, θέλεις να κάνεις παιδί μαζί του. Και αυτό είναι κάτι που θέλω να κάνω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 28χρονος.

Μετά τη λήξη της κηδεμονίας από τον πατέρα της, η Britney ισχυρίστηκε στο ότι ο Jamie Spears, της είχε απαγορεύσει να κάνει άλλο παιδί, αναγκάζοντάς την όλα αυτά τα χρόνια να παίρνει αντισυλληπτικά χάπια παρά τη θέλησή της.