Sam Asghari: Η εγκυμοσύνη της Britney Spears «έπρεπε να είχε συμβεί πριν από 3 χρόνια»

Ιωάννα Τζανή
Sam Asghari: Η εγκυμοσύνη της Britney Spears «έπρεπε να είχε συμβεί πριν από 3 χρόνια»

Η Britney και ο Sam ανυπομονούν να κρατήσουν στα χέρια τους τον καρπό του έρωτά τους.

Ο Sam Asghari θεωρεί ότι η αρραβωνιαστικιά του, Britney Spears, θα έπρεπε να είχε μείνει έγκυος πολύ νωρίτερα... Και τι εννοεί ο ποιητής;

Σε συνέντευξή του στο BBC Persian που δόθηκε πριν η τραγουδίστρια ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της τη Δευτέρα (11/4), ο ηθοποιός εξήγησε πόσο πολύ ήθελε να αποκτήσει παιδιά με τη 40χρονη σύντροφό του, οπότε όλα αυτά τα χρόνια μέχρι να συμβεί, του φάνηκαν... βουνό!

Η Britney Spears είναι έγκυος και το ανακοίνωσε με μία εξομολόγηση για την υγεία της

«Για να είμαι ειλικρινής, η εγκυμοσύνη έπρεπε να είχε συμβεί τρία χρόνια πριν. Όταν είσαι σε σχέση με κάποιον που είσαι πραγματικά ερωτευμένος, θέλεις να κάνεις παιδί μαζί του. Και αυτό είναι κάτι που θέλω να κάνω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 28χρονος.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η 40χρονη super star σόκαρε τους θαυμαστές της το απόγευμα της Δευτέρας, όταν ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι: «Έκανα λοιπόν ένα τεστ εγκυμοσύνης… και ωχχχχ, λοιπόν… είμαι έγκυος».

Ο 28χρονος Asghari επιβεβαίωσε λίγο αργότερα τα ευχάριστα νέα μέσα από μια δική του ανάρτηση.

«Ο γάμος και τα παιδιά είναι ένα φυσικό μέρος μιας ισχυρής σχέσης, γεμάτης αγάπη και σεβασμό. Η πατρότητα είναι κάτι που ανέμενα πάντα και δε με αγχώνει. Είναι η πιο σημαντική δουλειά που θα κάνω ποτέ», έγραψε στη λεζάντα μιας εικόνα που απεικονίζει ένα λιοντάρι, μια λέαινα και το μωρό τους.

https://www.instagram.com/p/CcOnyBevSVC

Οι μελλοντικοί γονείς γνωρίστηκαν το 2016 όταν ο Sam Asghari έπαιξε στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Slumber Party» της Britney Spears. Η τραγουδίστρια δέχτηκε πρόταση γάμου από τον personal trainer-μοντέλο τον Σεπτέμβριο του 2021, ύστερα από σχεδόν πέντε χρόνια σχέσης.

Ο Asghari στάθηκε στο πλευρό της Spears την περίοδο που αγωνιζόταν για να βάλει οριστικό τέλος στη σχεδόν 14χρονη κηδεμονία του πατέρα της, η οποία τελικά τερματίστηκε τον Νοέμβριο του 2021.

Η τραγουδίστρια - η οποία είναι μητέρα του 16χρονου Sean Preston και του 15χρονου Jayden James που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της Kevin Federline - ισχυρίστηκε στο παρελθόν ότι ο πατέρας της, Jamie Spears, της είχε απαγορεύσει να κάνει άλλο παιδί, αναγκάζοντάς την όλα αυτά τα χρόνια να παίρνει αντισυλληπτικά χάπια παρά τη θέλησή της.

Cover photo: @samasghari