Britney Spears: Γιατί δεν θα παντρευτεί τον Sam Asghari μέχρι να γεννήσει

Britney Spears: Γιατί δεν θα παντρευτεί τον Sam Asghari μέχρι να γεννήσει
Invision

Η Britney Spears σχεδιάζει ν’ αναβάλλει τον γάμο της.

Μπορεί η Britney Spears και ο Sam Asghari να αποκαλούν ο ένας τον άλλον «σύζυγο» στα social media, όμως όλοι ξέρουν ότι το ζευγάρι είναι αρραβωνιασμένο κι ακόμα δεν έχει παντρευτεί. Και παρόλο που όλοι οι fans πίστευαν ότι μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της pop star θα επισπευθεί και ο γάμος, τελικά τα πράγματα δεν θα γίνουν έτσι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της HollywoodLife, το ζευγάρι σκοπεύει να παντρευτεί αφού η Britney Spears φέρει στον κόσμο το μωρό της.

Sam Asghari: Η εγκυμοσύνη της Britney Spears «έπρεπε να είχε συμβεί πριν από 3 χρόνια»

«Η Britney θέλει να κάνει focus στην εγκυμοσύνη της»

«Η Britney και ο Sam κάνουν πλάκα στα social media, αλλά δεν έχουν παντρευτεί. Η pop star θα περιμένει μέχρι να γεννήσει, γιατί θέλει να κάνει focus σε αυτό, μιας και έχει 9 ολόκληρους μήνες μπροστά της για να οργανώσει τον γάμο των ονείρων της. Ο Sam και η Britney αποκαλούν ο ένας τον άλλον ''σύζυγο'' από τότε που αρραβωνιάστηκαν. Και αυτό θα συνεχιστεί μέχρι τον γάμο, που δεν θα αποτελέσει μυστικό», αναφέρει η πηγή από το περιβάλλον της Britney Spears στη HollywoodLife.

Η ίδια πηγή εξήγησε ότι ο Sam έχει τις δικές του ιδέες για το πώς θα έπρεπε να είναι ο γάμος, και επεσήμανε ότι η Britney εδώ και καιρό ονειρεύεται τον γάμο των ονείρων της. «Ο Sam μίλησε για το είδος του γάμου που θέλουν οι δυο τους. Η Britney ονειρευόταν καιρό τον γάμο της, αλλά για πάνω από 10 χρόνια πίστευε ότι δεν θα τα κατάφερνε ποτέ. Τα κατάφερε τώρα και είναι τόσο ευγνώμων για όλα όσα έχει, ακόμα και για τα πράγματα που δεν έχει», ανέφερε η πηγή.

Η πηγή συνέχισε λέγονται ότι η Britney Spears νιώθει «ευλογημένη» για αυτή την τόσο ευχάριστη και απρόσμενη εξέλιξη στη ζωή της. «Είχε αυτοπεποίθηση και πίστευε ότι ό,τι είναι να γίνει θα γίνει και νιώθει κάτι παραπάνω από ευλογημένη που περιμένει το παιδί του έρωτα της ζωής της. Η Britney και ο Sam είναι εκστασιασμένοι, και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι όλα τα όνειρά τους γίνονται πραγματικότητα. Η Britney ξέρει ότι ο Sam θα γίνει εκπληκτικός μπαμπάς και δεν θα μπορούσε να ευχηθεί τίποτα περισσότερο. Είναι πιο ευτυχισμένη από κάθε άλλη φορά και ξέρει ότι από εδώ και πέρα όλα θα είναι καλύτερα».

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

«Έχασα τόσα κιλά για να πάω στο ταξίδι μου στο Maui απλά για να τα πάρω πίσω. Σκέφτηκα ''Χριστέ μου, τι συνέβη στο στομάχι μου;''. Ο σύζυγός μου είπε ''Όχι, μοιάζεις σαν έγκυος από το φαγητό, χαζούλα!''. Οπότε έκανα τεστ εγκυμοσύνης και… περιμένω παιδί. 4 μέρες μετά, ήμουν λίγο περισσότερο έγκυος από το φαγητό. Αν είναι δύο (παιδιά) μέσα, μπορεί να τρελαθώ. Προφανώς, δε θα βγαίνω πολύ έξω. Είναι δύσκολο, γιατί, όταν ήμουν έγκυος, είχα περιγεννητική κατάθλιψη. Πρέπει να πω ότι ήταν χάλια. Οι γυναίκες δεν το συζητούσαν τότε. Κάποιοι άνθρωποι το θεωρούσαν επικίνδυνο όταν μία γυναίκα παραπονιόταν έτσι με ένα μωρό μέσα της. Αλλά τώρα οι γυναίκες το συζητούν κάθε μέρα. Ευτυχώς, δε χρειάζεται να κρατάμε τον πόνο μυστικό. Αυτήν τη φορά, θα κάνω yoga. Κάθε μέρα. Στέλνω πολλή χαρά και αγάπη», έγραψε η Britney στον λογαριασμό της στο Instagram για να ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης της.

https://www.instagram.com/p/CcONvpGOelB

Να σημειωθεί ότι η Britney Spears, όσο βρισκόταν υπό την εποπτεία του πατέρα της, Jamie Spears, υπήρχε δικαστική εντολή που απαγόρευε να σταματήσει τις μεθόδους αντισύλληψης, οπότε, όταν τον Νοέμβριο του 2021 πήρε πίσω την ελευθερία της, ο δρόμος άνοιξε για να μεγαλώσει την οικογένειά της με τον σύντροφό της, Sam Asghari.