Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε γενέθλια και τα γιόρτασε με καλούς φίλους

Πατούλια Κατερίνα
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε γενέθλια και τα γιόρτασε με καλούς φίλους

Τα μοναχικά γενέθλια της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και οι φίλοι που την έκαναν να χαμογελάσει.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε γενέθλια και τα πέρασε με ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο τούρτες.

Τα μοναχικά γενέθλια της Ευρυδίκης

Η πάλαι ποτέ παίκτρια του Survivor 2017 και δημοσιογράφος, έκλεισε τα 35 και οι εορτασμοί ξεκίνησαν από το βράδυ της Παρασεκυής με το πρώτο πάρτι έκπληξη με τις κολλητές της Βαλαβάνη να την ξαφνιάζουν ευχάριστα και να ακολουθεί βραδινή έξοδος με μπόλικο χορό.

Το πάρτι συνεχίστηκε και χτες και ακόμα περισσότερες τούρτες – έκπληξη για την παρουσιάστρια που μετά από τέσσερα χρόνια γιόρτασε τα γενέθλιά της χωρίς τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Βασάλο.

Και μπορεί ο Κωνσταντίνος να έχει φύγει για τις ανάγκες του Asian Express στην Ασία, όμως τα γενέθλια της Ευρυδίκης είχαν άρωμα Survivor, μιας και γιόρτασε παρέα με παίκτες από το Survivor 2017, όπως ο Κώστας Κοκκινάκης και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Οι φίλοι της Ευρυδίκης που την στηρίζουν το διάστημα αυτό, τραγούδησαν το Happy Birthday και ζητούσαν από τη δημοσιογράφο να κάνει μια ευχή σβήνοντας το κεράκι της.

https://www.instagram.com/p/CdlCQohjQh6

Είχε προηγηθεί μεσημεριανό εορταστικό μπάνιο στη θάλασσα.

280864906_1983395441862482_8368813609074403641_n.jpg

Η αλλαγή στην εμφάνιση

https://www.instagram.com/p/CdDk_elst9w

Το διάστημα αυτό η Βαλαβάνη έχει επιστρέψει δυναμικά στο γυμναστήριο και προπονείται εντατικά ενώ η διαφορά στη σιλουέτα της έχει ήδη φανεί.

Τον χειμώνα που πέρασε, η Ευρυδίκη είχε πάρει μερικά κιλά και είχε ξεσπάσει στην Ελένη Μενεγάκη για όλα εκείνα τα σχόλια που επίκεντρό τους είχαν το σώμα της και το αν είναι έγκυος.

Η συμμετοχή στο All Star Survivor

Οι φήμες για το All Star Survivor έχουν φουντώσει αυτό το διάστημα και δεν είναι λίγοι εκείνοι που βλέπουν επιστροφή στο ριάλιτι επιβίωσης, τόσο της Βαλαβάνη όσο και του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Η ίδια η Ευρυδίκη είχε αποκαλύψει στη Ναταλία Γερμανού πριν δύο μήνες πως θέλει πολύ να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Φαίνεται βέβαια πως και το κοινό του ριάλιτι επιβίωσης, θεωρεί την Ευρυδίκη την πιο δυνατή παίκτρια ever και επιθυμεί να την δει να μάχεται ξανά.

Δες και μερικές φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων παρακάτω.