Τζένη Μπαλατσινού: Η τρυφερή φωτογραφία για τα γενέθλια του Βασίλη Κικίλια

Πατούλια Κατερίνα
Τζένη Μπαλατσινού: Η τρυφερή φωτογραφία για τα γενέθλια του Βασίλη Κικίλια

Ο Βασίλης Κικίλιας έχει γενέθλια και το post της αγαπημένης του Τζένης ήταν γεμάτο τρυφερότητα.

Γενέθλια έχει σήμερα ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος είναι γεννημένος στις 15 Μαΐου 1974.

Χρόνια πολλά My Kik

Ο Υπουργός αλλά και η αγαπημένη του Τζένη Μπαλατσινού είναι ιδιαίτερα δραστήριοι στα social media και αυτό απέδειξε η Τζένη Μπαλατσινού η οποία αποφάσισε να ευχηθεί στον αγαπημένο της με μια τρυφερή τους στιγμή με φόντο πιθανότατα την αγαπημένη τους Πάτμο.

«Χρόνια πολλά My Kik», έγραψε η Μπαλατσινού και τάγκαρε τον αγαπημένο της με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί τον γιο τους.https://www.instagram.com/p/CdkkbDwIxGB

Εννοείται πως ο ερχομός του Κικίλια Junior τα περσινά Χριστούγεννα έκανε ακόμα πιο δυνατό τον δεσμό του ζευγαριού.

Ο μικρός γιος της Τζένης Μπαλατσινού κάνει σκανταλιές και το video γίνεται viral

Πριν μερικές ημέρες και συγκεκριμένα ανήμερα της γιορτής της Μητέρας, ο Βασίλης Κικίλιας είχε κάνει μια τρυφερή αφιέρωση στη σύζυγό του γράφοντας:

https://www.instagram.com/p/CdS5KQZsLau

«Γιορτάζει η μαμά μας ! Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου»!

Ένας μεγάλος έρωτας.

Η Τζένη Μπαλατσινού πριν από έναν χρόνο είχε δώσει συνέντευξη μιλώντας για τη σχέση της με τον Βασίλη Κικίλια αλλά και για τις δύσκολες ώρες που είχε περάσει η ίδια μετά τον τοκετό:

«Με τον Βασίλη όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μείναμε μαζί από τον πρώτο μήνα, ξεπέρασα τα όριά μου γιατί γνώρισα κάποιον τόσο γρήγορα στα παιδιά μου. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα χωρίς να μπορούμε να διαχειριστούμε πολλούς δύσκολους εξωγενείς παράγοντες. Όταν διακόψαμε για ένα διάστημα ήταν αρκετό για να καταλάβουμε ότι αυτός που νιώθουμε δεν είναι ένας απλός ενθουσιασμός. Τότε καταλάβαμε πως δεν μπορούμε να ζήσουμε χώρια», τόνισε η Μπαλατσινού.

O γάμος του ζευγαριού έγινε το 2019 στην Αθήνα ανάμεσα σε λιγοστούς φίλους και το παρών είχαν δώσει τα τρία παιδιά της Τζένης από τον προηγούμενο γάμο της.

https://www.instagram.com/p/CRL0qEULcOg

Η βάπτιση του γιου του ζευγαριού έγινε στην Πάτμο τον Ιούλιο του 2021.

DPG Network