Ο μικρός γιος της Τζένης Μπαλατσινού κάνει σκανταλιές και το video γίνεται viral

Κατερίνα Μπούσιου
Ο μικρός γιος της Τζένης Μπαλατσινού κάνει σκανταλιές και το video γίνεται viral

Ο Κικίλιας junior είναι ένα πολύ δραστήριο παιδί και όπως είναι φυσικό η νέα τεχνολογία του προκαλεί ενδιαφέρον. 

Ο μικρός Παναγιώτης και τέταρτο παιδί της Τζένης Μπαλατσινού είναι ήδη 16 μηνών και είναι στην καλύτερη του φάση, αφού είναι η ηλικία που ανακαλύπτει τον κόσμο γύρω του και εντυπωσιάζεται από το κάθε τι. Μόνο που στο σπίτι του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού σε λίγο καιρό θα χρειαστούν και νέες οικιακές συσκευές.

https://www.instagram.com/p/CLOm6CCBjeC

Play και stop συνέχεια

Την περιέργεια του μικρού κέντρισε το μπάνιο του σπιτιού. Βέβαια σε αυτή την ηλικία που ο μικρός είναι αεικίνητος, χρειάζεται όχι απλά την διαρκή επίβλεψη από την μαμά του, ενώ οι συσκευές και τα έπιπλα του σπιτιού, έχουν και τα ειδικά προστατευτικά στις αιχμηρές γωνίες. Ο Κικίλιας junior, αποφάσισε να ασχοληθεί με το πλυντήριο. Όχι φυσικά για να βάλει...μπουγάδα και να βοηθήσει τη μαμά του, αλλά για να παίξει με τα κουμπιά και τον ηλεκτρονικό προγραμματισμό. Βέβαια η διαρκής εναλλαγή του διακόπτη, επειδή ενθουσιαζόταν βλέποντας τα φωτάκια με τους αριθμούς να αναβοσβήνουν, κράτησε για λίγα δευτερόλεπτα, όσο διαρκούσε το video το οποίο τράβηξε η μαμά του. Η οποία μας εξήγησε για ποιο λόγο γίνονταν όλα αυτά: «Αν δεν πάμε σύντομα στο πάρκο, όλες οι συσκευές στο σπίτι θα χρειαστούν επισκευή».

https://www.instagram.com/p/CcVmh8PIq6v

Ο γιος του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού, μπορεί να κάνει τις σκανταλιές που κάνει κάθε παιδί στην ηλικία του, αλλά είναι ωστόσο ένα χαριτωμένο και άκρως κοινωνικό παιδί. Στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα την οποία παρακολούθησε από την εξέδρα των επισήμων μαζί με τους γονείς του, δεν σταμάτησε να μοιράζει χαμόγελα σε όσους τον χαιρετούσαν.

balatsinou_gios.jpg
4416298

Είναι το πρόσωπο της οικογένειας που πάντα έχει την προσοχή όλων και είναι ήδη η μεγάλη αδυναμία των τριών μεγαλύτερων παιδιών της Τζένης Μπαλατσινού. Η οικογένεια σε λίγες ημέρες θα ταξιδέψει για την Πάτμο, όπου παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια περνά το Πάσχα.

Εκεί άλλωστε, στο μοναστήρι της Αποκάλυψης του Ιωάννη, βαφτίστηκε τον περασμένο Ιούλιο και ο μικρός Παναγιώτης. Μάλιστα η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας, μας είχαν αποκαλύψει ένα πολύ συγκινητικό στιγμιότυπο, κρατώντας τον γιο τους στην αγκαλιά τους και αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά το πρόσωπό του.

https://www.instagram.com/p/CRLz4S_sAQ3