Η Kourtney Kardashian παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Travis Barker - πραγματικά αυτή τη φορά

Ιωάννα Τζανή
Η Kourtney Kardashian παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Travis Barker - πραγματικά αυτή τη φορά

Από την τελετή απουσίαζαν τα παιδιά και οι αδερφές της.

Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και αυτή τη φορά είναι γεγονός - και υπάρχουν και αποδείξεις!

Η επιχειρηματίας και ο ντράμερ παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο την Κυριακή 15/5 σε δικαστήριο στη Santa Barbara της Καλιφόρνια. Το ζευγάρι εθεάθη στο κέντρο της πόλης στην Anacapa, όπου φορούσαν η Kourtney νυφικό και ο Travis γαμπριάτικο κοστούμι και είχαν στο πλευρό τους τη γιαγιά της Kardashian, Mary Jo «MJ» Campbell και τον πατέρα του Barker, Randy.

Ο Scott Disick αναρωτιέται αν θα είναι καλεσμένος στον γάμο της Kourtney με τον Travis

Η 43χρονη και ο 46χρονος έφυγαν από το δικαστήριο με ένα vintage μαύρο κάμπριο, το οποίο είχε πίσω μια πινακίδα που έγραφε «Just Married».

Η τελετή ήταν απλή, λιτή και απέριττη - καμία σχέση με την κατά τ' άλλα φανταχτερή ζωή των Kardashians - με ελάχιστους καλεσμένους, ενώ αυτό που προκάλεσε εντύπωση είναι ότι από τον γάμο απουσίαζαν τόσο τα παιδιά της Kourtney όσο και οι αδερφές της.

Και μπορεί το ζευγάρι να επέλεξε αυτή τη φορά να πραγματοποιήσει μία χαμηλών τόνων τελετή, ωστόσο σύμφωνα με το αμερικανικό People, το ζευγάρι σχεδιάζει έναν υπερπολυτελή γάμο στην Ιταλία.

Ο αρραβώνας και η εντυπωσιακή πρόταση γάμου

Η Kourtney Kardashian και ο 45χρονος μουσικός αρραβωνιάστηκαν σε ένα μοναδικό σκηνικό τον περασμένο Οκτώβριο, με τη 42χρονη να γράφει σε ανάρτησή της: «για πάντα Travis Barker». Σύμφωνα με το TMZ που μετέδωσε πρώτο την είδηση του αρραβώνα, ο Barker έκανε την πρόταση γάμου σε παραλιακό ξενοδοχείο στο Montecito της Καλιφόρνια και είχε φέρει μια ανθοσύνθεση από κόκκινα τριαντάφυλλα στην άμμο προτού παρουσιάσει το δαχτυλίδι.

https://www.instagram.com/p/CVJzKB2FGUq

Αυτός ήταν ο πρώτος αρραβώνας για την Kourtney μιας και δεν αρραβωνιάστηκε ποτέ με τον πατέρα των τριών παιδιών της Scott Disick με τον οποίο απέκτησαν μαζί τον 11χρονο Mason, την 9χρονη Penelope και τον 6χρονο Reigh.

Πηγή κεντρικής: @kourtneykardash