Η Κατερίνα Παπουτσάκη δείχνει τη σχέση των γιων της με μία γλυκιά φωτογραφία

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δείχνει τη σχέση των γιων της με μία γλυκιά φωτογραφία

Οι γιοι της ηθοποιού μεγαλώνουν και είναι όλο και πιο αγαπημένοι.

Χτες (15/4) ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας και πολλές αναρτήσεις έφτασαν στο feed μας. Οικογενειακές φωτογραφίες, τρυφερές ατάκες και κάθε είδους γλυκό θέαμα είδε το φως της δημοσιότητας.

Οι γιοι της Κατερίνας Παπουτσάκη χέρι - χέρι

Ανάμεσα στα παραπάνω βρέθηκε και ένα story της Κατερίνας Παπουτσάκη, στο οποίο η ευτυχισμένη μαμά απαθανάτισε τους γιους της, Μάξιμο και Κίμωνα.

katerina_papoutsaki_maximos_genethlia_main.jpg

Τα δύο αδέρφια περπατούν χέρι-χέρι στον δρόμο, κάτι που παραπέμπει και στην πιο μεταφορική του έννοια. Αυτό αντιλήφθηκε και η Παπουτσάκη, η οποία και έγραψε πάνω στη φωτογραφία: «Βαδίζοντας μαζί».

Τα γενέθλια του Μάξιμου

Στις 3 Μαΐου, ο Μάξιμος είχε γενέθλια και έγινε 9 ετών. Ανήμερα των γενεθλίων, οι ευτυχισμένοι γονείς, διοργάνωσαν ένα πρώτο οικογενειακό πάρτι για τα «χρόνια πολλά» και για να σβήσει τα κεράκια του ο μικρός.

Τη γενέθλια αφιέρωση συνόδευσαν και μερικές φωτογραφία του Μάξιμου όταν ήταν μωρό στην αγκαλιά της μαμάς του.

katerina_papoutsaki_maximos_genethlia11.jpg

Μερικές ημέρες μετά, τη μικρή γιορτή που πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, ακολούθησε και ένα μεγάλο πάρτι. Ο Μάξιμος γιόρτασε τα γενέθλιά του με τους φίλους του και όλοι μαζί έσβησαν την τούρτα – «υπερπαραγωγή» που του παρήγγειλε η μαμά του.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Το πάρτι για τα γενέθλια του Μάξιμου και η εμμονή του

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έγινε μαμά για πρώτη φορά στις 3 Μαΐου του 2013, με τον Μάξιμο να έρχεται έναν μήνα νωρίτερα από αυτό που περίμενε η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Παναγιώτης Πιλαφάς. Ο δεύτερος γιος του ζευγαριού, Κίμωνας, ήρθε στον κόσμο έξι χρόνια μετά, στις 4 Μαρτίου του 2019, και μεγάλωσε την όμορφη οικογένειά τους.