Η Γη της ελιάς: Ο Αλέξης συλλαμβάνεται και δύο ζευγάρια ετοιμάζονται για γάμο

Κατερίνα Μπούσιου
Η Γη της ελιάς: Ο Αλέξης συλλαμβάνεται και δύο ζευγάρια ετοιμάζονται για γάμο

Το Twitter ζητά αλλαγή σεναρίου για τον Φίλιππο και την Βασιλική ενώ ο Αλέξης προς έκπληξη της Μαργαρίτας συλλαμβάνεται. 

Όλοι αγωνιούν για την κατάσταση της υγείας του Φίλιππου και της μικρής του κόρης στην σειρά «Η Γη της ελιάς», αλλά οι τηλεθεατές και χρήστες των social media, ήδη...βαρέθηκαν. Ζητούν ήδη από την σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου να αλλάξει τις εξελίξεις. Ήδη όμως αναμένονται νέα γεγονότα, ενώ μία μικρή πρόγευση έδωσε ο δημιουργός και σκηνοθέτης της σειράς Ανδρέας Γεωργίου, με ανάρτηση του. Ποιος συλλαμβάνεται και ποιος παντρεύεται;

1652691773299-472911299-spoilerelia_georgiou.jpg

Δύο φόνοι, ένας γάμος και μία σύλληψη...

Αυτή την πρόταση έγραψε, λέγοντας πως μόνο αυτό το spoiler ισχύει. Ας ξεκινήσουμε από το τέλος. Η μία σύλληψη που θα έχουμε θα αφορά τον Αλέξη. Ο γιος της Μαργαρίτας με τα δυσεπίλυτα ψυχολογικά προβλήματα, σε μία από τις συνεδρίες του με την Ελένη, θα ξεφύγει και εκείνη θα τον καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση. Ο αστυνόμος Γιώργης Κουράκος, αναγκάζεται να τον συλλάβει και καταλαβαίνει αμέσως ότι είναι μία διαταραγμένη προσωπικότητα.

Η Γη της ελιάς: Η Αθηνά βγάζει τα μαύρα, συναντά τον Ιάκωβο και το Twitter παραληρεί

https://www.instagram.com/p/Cdl6ZMWLpDA

Η κατάληξη του θα είναι φυσικά στο ψυχιατρείο, αλλά αυτό χρονικά θα καθυστερήσει. Η Μυρτάλη συνεχίζει να είναι η εμμονή του, μέχρι η μαμά Μαργαρίτα πάρει δραστικά μέτρα.

Ο γάμος. Τρία είναι τα υποψήφια ζευγάρια που σκοπεύουν να παντρευτούν. Η Αντιγόνη με τον Κωνσταντίνο, (oι οποίοι ετοιμάζονται μεν, αλλά θα το καθυστερήσουν) ο Αποστόλης με την Ευτυχία που είναι έγκυος στο παιδί τους, αλλά αυτό είναι ακόμη δύσκολο να συμβεί και ο Φίλιππος με την Βασιλική, οι οποίοι είχαν άλλωστε σχεδιάσει να κάνουν το καλοκαίρι τον θρησκευτικό τους γάμο και την βάφτιση της κόρης τους. Οι τελευταίες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι ο γάμος θα αφορά αυτούς τους δύο αγαπημένους ήρωες της σειράς.

Προς το παρόν όμως το κοινό στο Twitter δεν έχει δεχθεί τόσο θετικά, την νέα τους τηλεοπτική περιπέτεια, με την υγεία του μωρού τους να κινδυνεύει. Ζητούν επιτακτικά από την σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου, να αλλάξει τις εξελίξεις, ή να συντομεύσει την ταλαιπωρία του Φίλιππου και της Βασιλικής. Όλα καλά θα πάνε όπως σας έχουμε ήδη γράψει.

Οι τηλεθεατές επίσης δεν θέλουν να δουν τον Ιάκωβο και την Αθηνά να χωρίζουν. Θα χωρίσουν όμως για ένα διάστημα και ο αγαπημένος Bo των τηλεθεατών θα φύγει για την Ισπανία.