Η Κάτια Ταραμπάνκο κάνει πρόβα νυφικού και δηλώνει: «Μου κάνουν 5-6 προτάσεις γάμου τη βδομάδα»

Ιωάννα Τζανή
Η Κάτια Ταραμπάνκο κάνει πρόβα νυφικού και δηλώνει: «Μου κάνουν 5-6 προτάσεις γάμου τη βδομάδα»

Οι αποκαλύψεις για το πώς ονειρεύεται τον γάμο της, αλλά και για το τατουάζ που έχει κάνει ο σύντροφός της για εκείνη.

Η Κάτια Ταραμπάνκο έκανε πρόβα νυφικού και ο λόγος δεν είναι ότι παντρεύεται, αλλά ότι θα περπατήσει στο bridal show του «Yes I Do» για φιλανθρωπικό σκοπό.

Στο ατελιέ βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και το μοντέλο μίλησε για τον γάμο και το πώς ονειρεύεται τον δικό της, ενώ αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Τεό Κωνσταντόπουλο, αλλά και στις προτάσεις γάμου που δέχεται... πιο συχνά απ' όσο φαντάζεσαι.

Κάτια Ταραμπάνκο: Η αποκάλυψη για την αμοιβή της στο Survivor - Ισχύουν τελικά τα 10.000 ευρώ;

Πώς θα ήθελε να είναι ο δικός της γάμος και πόσες προτάσεις δέχεται εβδομαδιαία;

«Θέλω να πάω με μηχανή στην εκκλησία, μου αρέσει να ιππεύω. Πιστεύω θα κάνω κρητικό γάμο, που θα κρατήσει μια εβδομάδα», είπε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πόσες προτάσεις έχει δεχτεί:

«Προσπαθώ να καταλάβω αυτή την ερώτηση υπέρ ή κατά του γάμου. Είμαι γενικά υπέρ της αγάπης. Στο internet δέχομαι εβδομαδιαία 5-6 προτασούλες. Πρόταση γάμου με δαχτυλίδι ήταν τότε στο διαγωνισμό με τα μοντέλα… καλά πήγε αυτό. Μου αρέσουν τα μονόπετρα. Όλα τα μονόπετρα είναι δώρα».

https://www.instagram.com/p/Cdi5aTZMwmA

Οι αποκαλύψεις της Κάτιας για τον σύντροφό της

Μιλώντας για σύντροφό της, με τον οποίο η Κάτια δεν κρύβει το πόσο ερωτευμένη και ευτυχισμένη είναι, το μοντέλο αποκάλυψε: «Ο σύντροφός μου έχει κάνει τατουάζ το όνομα μου στα ρώσικα στο πρόσωπό του. Το τελευταίο διάστημα λείπει στο εξωτερικό λόγω δουλειάς, οπότε τώρα συγκατοικώ με τις δύο μου γάτες».

Όσο για το τι την κέρδισε σε εκείνον; «Με κέρδισε στο βασικότερο, ότι δεν με πιέζει στη δουλειά μου. Υπήρχαν οι σχέσεις που δεν δεχόντουσαν το μόντελινγκ και αυτή ήταν αιτία χωρισμού τις περισσότερες φορές».