Κάτια Ταραμπάνκο: Η αποκάλυψη για την αμοιβή της στο Survivor - Ισχύουν τελικά τα 10.000 ευρώ;

Ιωάννα Τζανή
Κάτια Ταραμπάνκο: Η αποκάλυψη για την αμοιβή της στο Survivor - Ισχύουν τελικά τα 10.000 ευρώ;

Η κοινή εμφάνιση με τον σύντροφό της και οι αποκαλύψεις για το συμβόλαιό της με τον Ατζούν.

Η Κάτια Ταραμπάνκο φαίνεται πως έχει αρχίσει να ξαναβρίσκει τα πατήματά της μετά την αποχώρησή της από το Survivor και αυτή τη φορά βρέθηκε σε ένα κοινωνικό event συνοδευόμενη από τον αγαπημένο της, Τεό Κωνσταντόπουλο. Οι δυο τους έλαμπαν από ευτυχία ο ένας δίπλα στον άλλον, ενώ δε σταμάτησαν να κρατιούνται χέρι-χέρι.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, το μοντέλο αποκάλυψε αν τελικά ισχύει το υπέρογκο ποσό των 10.000 ευρώ τον μήνα που είχε ακουστεί πως της πρόσφερε η εταιρεία παραγωγής του Ατζούν προκειμένου να ξαναμπεί στο Survivor, αλλά και αν οι φημολογούμενοι όροι που έθεσε πριν πει το «ναι» αληθεύουν.

Ο δικαστής Μαρτίκας επέστρεψε και η Κάτια έγραψε τον επίλογο στο Survivor

«Δεν ισχύει το ποσό που ακούστηκε ότι έπαιρνα στο Survivor»

«Όχι δεν ισχύει. Όπως δεν ισχύουν και οι όροι που είχαν ακουστεί. Από εκεί και πέρα εγώ ξέρω ότι ήμουν εγώ, ο δικηγόρος της εταιρείας και ο μάνατζέρ μου παρόντες την ώρα που υπογράφαμε τα συμβόλαια. Δεν ήταν κάποιος τέταρτος στο δωμάτιο. Το συμβόλαιο απ' όσο ξέρω δε διέρρευσε πουθενά, οπότε... καλά πήγε αυτό», είπε η Κάτια Ταραμπάνκο, κάνοντας ξεκάθαρο πως όσα ακούστηκαν ήταν απλώς φήμες.


https://www.instagram.com/p/Cbs0AOOMgUu

«Είμαι ευτυχισμένη και ήρεμη»

Αναφερόμενη στον σύντροφό της και την κοινή τους εμφάνιση στα εγκαίνια, η Κάτια είπε: «Είμαστε πάρα πολύ καλά μαζί, είμαστε ήρεμοι, με υποστηρίζει σε κάθε μου βήμα, σε οτιδήποτε κάνω, με κρατάει ήρεμη και αυτό είναι το σημαντικότερο. Είμαι ευτυχισμένη, είμαστε καλά».



Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι στα καλύτερά της και αυτό φαίνεται! Το γεγονός ότι έκανε το μεγάλο βήμα να εμφανιστεί δημόσια με τον σύντροφό της, ενώ η ίδια είχε παραδεχτεί πως ήθελε να κρατήσει τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποδεικνύει ότι τώρα πια νιώθει ασφαλής και σίγουρη για εκείνον και για αυτό που έχουν. Ο έρωτας, άλλωστε, δεν μπόρεσε να κρυφτεί στη χθεσινοβραδινή τους εμφάνιση.

Πηγή φωτογραφιών: @kweenkatyatar

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο στην πρώτη συνέντευξη μετά την αποχώρηση είπε μεγάλες αλήθειες

Survivor: H Κάτια αποχώρησε αλλά το Twitter «τα έβαλε» με τη Βρισηίδα και τον Άρη