Το ειδυλλιακό ταξίδι της Βάσως Λασκαράκη στην Άνδρο μέσα από το φωτογραφικό υλικό της

Το ειδυλλιακό ταξίδι της Βάσως Λασκαράκη στην Άνδρο μέσα από το φωτογραφικό υλικό της

Η ηθοποιός απολαμβάνει την εξόρμησή της στο νησί και μοιράζεται τα στιγμιότυπα με τους followers της.

Ο καιρός ήταν καλοκαιρινός τις προηγούμενες ημέρες. Κάποια μεσημέρια, η ζέστη ήταν τόσο ανυπόφορη που το μόνο που μπορούσες να φανταστείς είναι τον εαυτό σου σε ένα νησί ή έστω σε μία κοντινή παραλία ώστε να μπορέσεις να δροσιστείς.

Κάποιοι celebrities κατάφεραν να απολαύσουν τις αποδράσεις τους και μία από αυτούς ήταν και η Βάσω Λασκαράκη που επέλεξε την υπέροχη Άνδρο για το δικό της ταξίδι.

https://www.instagram.com/p/CdpnX_FNaz9

Το ταξίδι της Βάσως Λασκαράκη στην Άνδρο

Η Βάσω Λασκαράκη, με το που έφτασε στην Άνδρο, άρχισε να κάνει stories για να δείξει τα μαγευτικά της τοπία. Το νησί προτιμούν συχνά πολλοί celebrities, με την Ελένη Μενεγάκη να αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτών.

Η 42χρονη ηθοποιός απαθανάτισε τη θέα από πολύ χαρακτηριστικά σημεία του νησιού, όχι μόνο στις παραλίες αλλά και μέσα στην καταπράσινη φύση. Φορώντας ένα μαύρο μπλουζάκι και ένα λευκό παντελόνι, εξερεύνησε το δάσος, θυμίζοντας στους ακόλουθούς της ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα σε ένα νησί από τις θάλασσες.

Η επέτειος της Λασκαράκη και του Σουλτάτου

https://www.instagram.com/p/Cc7kePQNHVB

Στα τέλη του Απριλίου και συγκεκριμένα στις 29 του μήνα, η Βάσω Λασκαράκη και ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος, είχαν επέτειο γάμου και τη γιόρτασαν με μία φωτογραφία από τον γάμο τους και το caption: «Όσα 'χει ο Απρίλης λούλουδα κι η Κρήτη χελιδόνια
εύχομαι αγάπη μου να ζήσουμε ευτυχισμένα χρόνια
29/04/2019 Κρήτη ❤️
#loveyoutothemoonandback @lefteris.soultatos
#ourmarriage 😉».

Επέτειος γάμου για Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρη Σουλτάτο: Η τρυφερή αφιέρωση της ηθοποιού