Επέτειος γάμου για Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρη Σουλτάτο: Η τρυφερή αφιέρωση της ηθοποιού

Επέτειος γάμου για Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρη Σουλτάτο: Η τρυφερή αφιέρωση της ηθοποιού

Η Λασκαράκη συνόδευσε την αφιέρωση με μία φωτογραφία της με τον Σουλτάτο.

Επέτειο γάμου έχουν σήμερα η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος. Η ηθοποιός, που δε χάνει ευκαιρία να δείξει τον έρωτά της για τον σεφ, αναμενόμενα έκανε μία τρυφερή ανάρτηση για τον καλό της και τα likes και τα σχόλια δε σταματούν.

Η ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη για την επέτειο γάμου της με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Μία φωτογραφία του ζεύγους και μία αφιέρωση από τη Λασκαράκη στον καλό της ήταν αρκετή για να σηματοδοτήσει τη γιορτή της ημέρας αλλά και να δείξει πόσο ευτυχισμένο είναι το ζευγάρι.

https://www.instagram.com/p/Cc7kePQNHVB

«Όσα 'χει ο Απρίλης λούλουδα κι η Κρήτη χελιδόνια

εύχομαι αγάπη μου να ζήσουμε ευτυχισμένα χρόνια

29/04/2019 Κρήτη ❤️

#loveyoutothemoonandback @lefteris.soultatos

#ourmarriage 😉», έγραψε η 42χρονη ηθοποιός.

Ο μυστικός γάμος του ζευγαριού

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος παντρεύτηκαν στις 29 Απριλίου του 2019, χωρίς να έχουν ανακοινώσει την ημερομηνία, οπότε, αν και όλοι περίμεναν το γεγονός, δεν είχαν ιδέα για την ημερομηνία. Τη Δευτέρα του Πάσχα, η ηθοποιός είχε κάνει ένα story με το οποίο αποκάλυπτε ουσιαστικά πως παντρεύτηκε τον αγαπημένο της.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε σε κλειστό κύκλο στην Κρήτη, με την παρουσία μόνο μερικών συγγενών και χωρίς φίλους από την Αθήνα.

«Η αγάπη του φώναξε πιο δυνάτα από τους δαίμονές της», έλεγε το story της, το οποίο συνοδευόταν από τη λεζάντα «Just Married» και την ημερομηνία.

laskaraki_soultatos_gamos.jpg

Δύο μήνες μετά τον γάμο τους, στις 29 Ιουνίου του 2019, Λασκαράκη και Σουλτάτος πραγματοποίησαν ένα μεγάλο γαμήλιο πάρτι στη Νάξο και γλέντησαν μέχρι το πρωί με τους φίλους τους.

Αυτή είναι η πιο ωραία φωτογραφία από το γαμήλιο πάρτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου