H Jennifer Lopez παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της με guest star τον Ben Affleck

Ιωάννα Τζανή
H Jennifer Lopez παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της με guest star τον Ben Affleck
Invision

Η JLo δημοσίευσε το τρέιλερ για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ της στο Netflix, «Halftime», και απλά ανυπομονούμε!

Η Jennifer Lopez κυκλοφορεί ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, το «Halftime», που θα κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ Tribeca στη Νέα Υόρκη στις 8 Ιουνίου, ενώ στις 14 Ιουνίου θα είναι διαθέσιμο για προβολή στη δημοφιλή streaming υπηρεσία.

Εκεί οι fans της θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τι συμβαίνει στα παρασκήνια των συναυλιών της, πώς ξυπνάει το πρωί, τι πρόγραμμα ακολουθεί, αλλά κυρίως, θα δούμε για πρώτη φορά τα πάντα σε ό,τι αφορά στη σχέση της με τον Ben Affleck!

Ο Ben Affleck με μία κίνηση στην πεθερά του μας έδειξε πόσο καλός γαμπρός θα γίνει για εκείνη

Το πολυαναμενόμενο τρέιλερ του Halftime

Η Λατίνα σταρ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ , το οποίο διαρκεί περίπου δυόμισι λεπτά και φανερώνει κάτι περισσότερο από τις επαγγελματικές της προσπάθειες - οι fans βλέπουν πώς διαχειρίζεται την προσωπική της ζωή, η οποία περιτριγυρίζεται από φώτα και κάμερες.

Στο τρέιλερ, μάλιστα, εμφανίζεται και ο αρραβωνιαστικός της Ben Affleck, ενώ η JLo είπε ότι κάνει αυτό το ντοκιμαντέρ για να δώσει δύναμη σε όλους τους ανθρώπους που νομίζουν ότι φτάνοντας στα 50, η ζωή τελειώνει. Η ίδια υποστηρίζει ότι «η ζωή της μόλις αρχίζει» και μέσα από τα λεγόμενά της, εμείς αντλούμε έμπνευση!

https://www.instagram.com/p/CdtJ0gEpZ3e

Κάπου εδώ, βέβαια, να πούμε ότι ο Affleck δεν είναι ο μόνος κοντινός άνθρωπος της Lopez που εμφανίζεται στο ντοκιματέρ. Θα δούμε, επίσης, την 14χρονη κόρη της Emme (την οποία έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της Marc Anthony), αλλά και τη μαμά της.

Επίσης, το ντοκιμαντέρ θα μας δείξει όλη την προετοιμασία της για την iconic εμφάνιση που έκανε στο ημίχρονο του Super Bowl 2020 μαζί με τη Shakira, αλλά και πώς αναπτύχθηκε η όμορφη σχέση που έχουν σήμερα.

Ο αρραβώνας της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck

Τον προηγούμενο μήνα, η 52χρονη σούπερ σταρ ανακοίνωσε στους θαυμαστές της το ευτυχές γεγονός του αρραβώνα της με τον Ben Affleck, μέσα από ένα βίντεο διάρκειας 32 δευτερολέπτων που ανέβασε στα social media με τίτλο «Σπουδαία ανακοίνωση». Λάμποντας από ευτυχία, η Lopez κοιτούσε την κάμερα και «έλιωνε» από χαρά, ενώ όλα τα βλέμματα στράφηκαν στο τεράστιο μονόπετρο που στόλιζε τον παράμεσο του αριστερού της χεριού.

https://www.instagram.com/p/CcHNbhHJaip

Η τραγουδίστρια είχε αφήσει υπονοούμενα για την «τεράστια ανακοίνωση» μέσω ενός βίντεο στο Twitter, το ίδιο βράδυ. «Λοιπόν, έχω μια πολύ συναρπαστική και ξεχωριστή ιστορία να σας πω...», είχε γράψει η τραγουδίστρια προσθέτοντας δίπλα στο όνομά της, το emoji ενός διαμαντένιου δαχτυλιδιού.