Ο Ben Affleck με μία κίνηση στην πεθερά του μας έδειξε πόσο καλός γαμπρός θα γίνει για εκείνη

Ο Ben Affleck με μία κίνηση στην πεθερά του μας έδειξε πόσο καλός γαμπρός θα γίνει για εκείνη

 (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

Έχει κερδίσει ήδη την καρδιά της κυρίας Guadalupe Rodriguez, της δυναμικής μαμάς της Jennifer Lopez.  

Οι αρραβώνες έγιναν και όλοι πια περιμένουν στο Hollywood τον γάμο των Bennifer, δηλαδή της Jennifer Lopez και του Ben Affleck. Προς το παρόν, οι δύο τους ζουν τον έρωτα τους και ετοιμάζονται να μετακομίσουν στο νέο τους σπίτι. Η πιο χαρούμενη από όλες για την εξέλιξη της σχέσης αυτής, πρέπει να είναι η μαμά της Jennifer, η κυρία Guadalupe (σ.σ Γουαδελούπη) Rodriguez. Μία κίνηση του Ben, έδειξε πόσο την υπολογίζει και πόσο καλός γαμπρός θα γίνει. Μικρή αλλά ενδεικτική.

Βόλτα για φαγητό με την πεθερούλα

Η κυρία Γουαδελούπη, φυσικά και γνωρίζει τον Ben εδώ και 20 χρόνια. Από την εποχή που εκείνος ήταν αρραβωνιασμένος με την κόρη της Jennifer και έκαναν σχέδια γάμου. Μπορεί ο αρραβώνας να διαλύθηκε και ένα από τα πιο ωραία ρομάντσα του Hollywood να έσβησε, αλλά εκείνη όπως λένε οι αμερικανοί δημοσιογράφοι, δεν σταμάτησε να τον συμπαθεί.

https://www.instagram.com/p/CdTe3FDpVkO

Πριν από δύο μέρες, ο μέλλων γαμπρός της αποφάσισε να της κάνει το τραπέζι μαζί με την κόρη της. Μάλιστα από το video που κυκλοφόρησε, από έναν περαστικό που τυχαία βρέθηκε στο πάρκινγκ του διάσημου εστιατορίου στο Μαλιμπού, ο Ben υπήρξε ιδιαίτερα ιπποτικός προς την πεθερά του.

Η κυρία Rodriguez, που έχει ταμπεραμέντο λατίνας, όπως φαίνεται από τις κινήσεις της, είχε πιάσει κουβέντα με μία φίλη της που προφανώς ήταν και εκείνη στο εστιατόριο. Ο Affleck όχι απλά την περίμενε υπομονετικά, αλλά μάλιστα όταν εκείνη μπήκε στο άβολο για την ηλικία της σπορ αυτοκίνητο του, φρόντισε εκείνη να κάθεται καλά, μετά να μπει η Jennifer και να αναχωρήσουν.

Μικρή αλλά σημαντική κίνηση. Οι δημοσιογράφοι υποστηρίζουν πως η μαμά της Lopez που άλλωστε ήταν και η πρώτη που έμαθε για την επανασύνδεσή τους, αφού μένει στο ίδιο σπίτι με την κόρη της, είναι ενθουσιασμένη, για αυτή την δεύτερη ευκαιρία που έχουν στον έρωτά τους. Πρώτη και καλύτερη θα την δούμε στο γάμο τους. Άλλωστε και την στιγμή που ο Ben φιλά τρυφερά την Jennifer πριν αναχωρήσουν, τους καμαρώνει, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες.

8 κανόνες που επιβάλλει η Jennifer Lopez στους συντρόφους της

https://www.instagram.com/p/Cdm-BKuu_tm